نوشته اصلی توسط Herzeleid بهمن دولی هیچکدوم بستگی به جیبت داره .... می خوام بعد هر فرم که میبازم یکی بکشم فک کنم تا آخر آبان کارتن خواب بشم
نوشته اصلی توسط Herzeleid بهمن دولی هیچکدوم بستگی به جیبت داره .... تو فکرم بود بگم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نه انصافا اگه ميخواي بكشي همين كنت آبي 6 خوبه نه خيلي سنگينه نه خيلي سبك ميگن مگنا قرمز معمولا بعد حشيش و هروئين خيلي حال ميده واسه شروع اسی خوبه
نوشته اصلی توسط Herzeleid بهمن دولی هیچکدوم بستگی به جیبت داره .... خدايي بهترين توتون رو بهمن دولي داره حيف لپ رو چال ميندازه
نوشته اصلی توسط mali68 پول دیگه..پول.. خو الان پول محسن چجوری به دخترای مردم میرسه که دخترا عاشقشن ؟
من ناس رو پیشنهاد میکنم میذاری زیر زبون بعد مث ادامس میجوی
نوشته اصلی توسط HO33E!N می خوام بعد هر فرم که میبازم یکی بکشم فک کنم تا آخر آبان کارتن خواب بشم من 10 تومن از حسابم مونده اینا هم میبندم و دیگه تمام
نوشته اصلی توسط A M I R همینه قمار کم بودتون به مصرف دخانیات هم بیفتین حسن دادری چیکار میکنی با مجمع
حسین داداش بردی؟چقدر
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دیوث دیگه چی ؟ حالا كه ميخواد شروع كنه بذار تا تهش بره نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه شروع اسی خوبه اسي واسه بچه هاس ماشالا حسين يه پا مردِ حساب ويژه اي روش باز كردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 158 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 158 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن