نوشته اصلی توسط kamyab هر کی میپرسم میگه میلان میزنه اما خودم از مونتلا و تیمش میترسم و همچنین شانس گند خودمون ! بایرن رو هم متوقف کردم گوه خوردن میلان رید
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Herzeleid نمیشه خیانت در امانت کرد بالاخره من نمیتونم با جون حسین بازی کنم
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینا با آزمون و خطا دستمون میاد دیگه...یه بار اول میکشیم بعد میزنیم یه بار اول میزنیم بعد میکشیم یه بار همزمان میزنیم و میکشیم یه بار فقط میکشیم یه بارم فقط میزنیم بینیم کدوم بیشتر حال میده البته درسته که هر شخص ذائقش با بقیه متفاوته
نوشته اصلی توسط HO33E!N همش تناقض تو هیچ گوهی نمیشی عرضه این کارم نداری
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته درسته که هر شخص ذائقش با بقیه متفاوته حالا برا شروع چی پیشنهاد میکنی؟خوبه فعلا کبریت روشن کنم ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو هیچ گوهی نمیشی عرضه این کارم نداری عرضه جلق زدن یا سیگار کشیدن یا همزمان زدن و کشیدن"؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالا برا شروع چی پیشنهاد میکنی؟خوبه فعلا کبریت روشن کنم ؟ تو اول پیش نیاز کارُ انجام بده تا به اون جا هم برسیم
اقا این کلکات رکیک رُ به کار نبرین
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو اول پیش نیاز کارُ انجام بده تا به اون جا هم برسیم خهیلی وقته زدم منتظرم معرفی کنی
نوشته اصلی توسط HO33E!N عرضه جلق زدن یا سیگار کشیدن یا همزمان زدن و کشیدن"؟ اینا بستگی به مهارتت داره ، مثلا همین امین بازی با دست میکنه ۲ دیقه برا سیگار میزنه ۱ دیقه برا خودش بعد بلعکس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 447 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 447 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن