نوشته اصلی توسط Metal این اهنگ رو بسی دوست داریم ولی من بهت شاهین با طعم نینوش ،بعد از تو و بکنیم رو میکنم رامینی
نوشته اصلی توسط HO33E!N حامد رامین نیستی؟ بنده حامد میر مهدیان هستم چرا اینجا کسی آشنا نیست ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر ظهر بود که مستولی گشته بود الان کم کم مستولی گشته کامل که مستولی نگشته ولی فردا افتاب نزده ماموریت داریم باس یه چرتکی بزنیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid خودشه پاکت نگیری... اولش نخی بگیر ببین خوشت میاد یا نه اسی بلک چه اسمیکمل بلو یا بلو کمل نبود؟برم معتاد شم با همینا؟
حسین 100 هزار گذاشتم
نوشته اصلی توسط Herzeleid خودشه پاکت نگیری... اولش نخی بگیر ببین خوشت میاد یا نه چرا بهش اسی بلک رو پیشنهاد دادی؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid خودشه پاکت نگیری... اولش نخی بگیر ببین خوشت میاد یا نه چکار داری تو همه از همین اسی بی ناموس شروع میکنن
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Herzeleid کامل که مستولی نگشته ولی فردا افتاب نزده ماموریت داریم باس یه چرتکی بزنیم برو چرتتُ بزن منم انتخاب کنم بیام
نوشته اصلی توسط totti حسین 100 هزار گذاشتم
نوشته اصلی توسط HO33E!N اسی بلک چه اسمیکمل بلو یا بلو کمل نبود؟برم معتاد شم با همینا؟ اسم کمل اوردی و کردی کبابم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 489 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن