نوشته اصلی توسط HO33E!N حالات مختلف و پیشنهادای مختلف چیه؟ بنده با سیگاری شروع کردم که در همون ابتدا عاشق سیگارمون کرد
نوشته اصلی توسط Metal بنده با سیگاری شروع کردم که در همون ابتدا عاشق سیگارمون کرد تو خطرناکی
اگه مثل من خدمت رفتی درس خوندی بیکاری شکست عشقی خوردی و از صبح تا شب تو خونه تماشای فیلم و بیرون خونه کس چرخ با دوستاته با مک بیث شروع کن
نوشته اصلی توسط Metal بنده با سیگاری شروع کردم که در همون ابتدا عاشق سیگارمون کرد کس میگویی
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو خطرناکی به دلیل مصرف زیاد ترامادول سال گذشته تو شب 7 محرم به بیمارستان بردنم و دوروز بستری شدم
نوشته اصلی توسط Metal اگه مثل من خدمت رفتی درس خوندی بیکاری شکست عشقی خوردی و از صبح تا شب تو خونه تماشای فیلم و بیرون خونه کس چرخ با دوستاته با مک بیث شروع کن انگلیسیش چه طوریه؟
نوشته اصلی توسط Gambler کس میگویی سیگاری نه سیگار ی .یعنی نوعی سیگار
نوشته اصلی توسط Metal به دلیل مصرف زیاد ترامادول سال گذشته تو شب 7 محرم به بیمارستان بردنم و دوروز بستری شدم راه خوب برا خودکشی چه سراغ داری؟
نوشته اصلی توسط Metal به دلیل مصرف زیاد ترامادول سال گذشته تو شب 7 محرم به بیمارستان بردنم و دوروز بستری شدم یعنی تخمی تر از ترا وجود نداره
نوشته اصلی توسط HO33E!N انگلیسیش چه طوریه؟ mac beth این سیگار ایرانی نیست و ساخت برزیله و با طعم کاکائو و قهوه ست نیکوتینش هم .9 هست به خاطر طعمش هم شده از سیگار زده نمیشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 620 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 620 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن