اقا این امیر کیه ؟مدیر اینجا عوض شده ؟
سرمربي اسبق تيم ملي کشورمان در جواب صحبتهاي علي دايي به خبرنگار ورزش سه ميگويد: «علي دايي گفته بود به جان نورا کوتاه نميآيم و نميبخشم. من هم در جوابش می گويم من هم به جان دنيز نمی گذرم . يعني اعتراضي به راي ندارم و آن را ميپذيرم.»
مایلی کهن ادامه می دهد: این رای تجدید نظر است و رای من قطعی شده. الان جشن گرفتهام. و به محض اینکه حکم به دستم برسد میروم زندان. وساطت هیچ کس را هم قبول نمیکنم. این منم که گذشت نمی کنم و نخواهم کرد .
موزيك ويدئو " اين كجا و آن كجا " امشب ساعت ٨ به وقت ايران منتشر مى شود.
كلاف
مجيد كاظمى
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش پخ بده ارسالات و تاریخ عضویت رو درست کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آلبوم جدید کاوه آفاق که به زودی تقدیم خواهد شد،متشکل از دوازده الی چهارده قطعه خواهد بود. چهار قطعه ی شال،عبور،بیگانه و پرانتز از آثار گذشته بوده و دیگر قطعات جدید هستند.فضای کلی در حالی که پر صلابت و امیدوارانست همزمان اندوهواره ای زمستانیست.امیدواریم کار در شٱن مخاطب بوده و هواداران را راضی نگه دارد این مجموعه تقریبا سه سال و نیم وقت صرف تولید آن شده و چند ویدئو نیز همراه با آن منتشر خواهد شد.
در حال حاضر 510 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 510 مهمان ها)