نوشته اصلی توسط Betty شیر یاد داداش بهبود افتادم یارو معتاده
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط A M I R چرا کاربرای ما رو بد نام میکینی براي اينكه اون روز بتي تو فروم بود و ديد كه بي جهت بهم بي احترامي شد
نوشته اصلی توسط mohammad68 خدا لعنتت کنه بوگو خدا از اینجا ببرت
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو هر موقع گفتی محسن یگانه چند تا ترک تا الان داره من باورت میکنم ! از زمان اولا حتی قبل از عمل قبل عمل چی.خدارو شکر سالمه محسن حالا حالها میخونه تا 1000سال دیگه
نوشته اصلی توسط A M I R یه چیزم بگم راجب به این دیوس هایی که اون پایینن منتظرن زیراب رابط های ما رو بزنن خیلی دیوثید چه رابطه هایی ؟
نوشته اصلی توسط Mo$en نخند مسخره نکن گفتم کیه نمیدونی بگو نمیدونم عجب آدمی تو بابا دوست من طرفدار عزیز هموطن خوبم اینجا تاپیک طرفدارای چاوشیه واسه چی میای تشنج درست میکنی.قصدی داری حتما دیگه.والا
نوشته اصلی توسط A M I R یه چیزم بگم راجب به این دیوس هایی که اون پایینن منتظرن زیراب رابط های ما رو بزنن خیلی دیوثید کدوم درسته؟
نوشته اصلی توسط tandis_m براي اينكه اون روز بتي تو فروم بود و ديد كه بي جهت بهم بي احترامي شد کی بهت بی احترامی کرده ؟
نوشته اصلی توسط Mo$en قبل عمل چی.خدارو شکر سالمه محسن حالا حالها میخونه تا 1000سال دیگه عمل پروستات به نظرت چه عملی ؟عمل قلبی ؟ بگو دیگه چند تا تراک ؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 کدوم درسته؟ دیوص
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 171 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 171 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن