نوشته اصلی توسط ehsan1361 کی بهت بی احترامی کرده ؟ احسان خوبه نقطه مقابلم خودت بودي
نوشته اصلی توسط Mo$en سلام شما داداش دیشبی هستی.من اومدم فقط ببینم اون اسمشو نمیدونم مهران مدیری عکس داشت هست یانه نه داداش امشبیه دیگه مگه نمیشناسیش ، مهران مدیری خودشه دیگه الان میاد داره سر فیلم برداریه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH عمل پروستات به نظرت چه عملی ؟عمل قلبی ؟ بگو دیگه چند تا تراک ؟ اؤه خداروشکر .الته قبل عمل هم جذاب بود آقا محسن
نوشته اصلی توسط mali68 من معلمم با ث نوشته میشه با سه شکلش خونده میشه ولی هر جور بنویسی معنیش یکیه مگه معنیشم میدونی؟
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط A M I R این چیزها همیشه پیش میاد نمیشه جلوشو گرفت چرا میشه منتهی امیر خستس میفهمی؟خسته
نوشته اصلی توسط tandis_m احسان خوبه نقطه مقابلم خودت بودي من ؟
نوشته اصلی توسط Mo$en اؤه خداروشکر .الته قبل عمل هم جذاب بود آقا محسن بله صد در صد نگفتی شما چند تا ترک داره یگانه ؟بگو باورت کنم
نقد مارو داره میخونه محسن
نوشته اصلی توسط A M I R همون دسته که هنو عکس پروفایل یارو رو اینجا نذاشته بودن شب البوم رفتن نوشتن اغا اینجا دارن دربارت حرف میزنن
نوشته اصلی توسط Mo$en سلام شما داداش دیشبی هستی.من اومدم فقط ببینم اون اسمشو نمیدونم مهران مدیری عکس داشت هست یانه اره داداش من داداش دیشب و مالی امشبم مهرانم اومد خبرت میکنم.الانم میخوام ادمک خنده بذارم ولی به شما نمیخندم.با تشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 528 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 528 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن