نوشته اصلی توسط Mo$en مشکلت نبود اطلاعاته موسیقی هست داداش فکر کنم هنوز سبک موسیقی نمیدونین چیه.جواب منو هم ندادی.شبت خوش مرسی
نوشته اصلی توسط tandis_m تو كلا كتك دوست داري نه؟ بتی اعصاب مصاب نداره ، دستمال قدرتشو بده ، تا فروم رو از ریشه در بیاره
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH فردا قبولم نکنه ، به جان خونم تتلیتی میشم خوبه با احمد شدين دو تا تتليتي يه تايپيكم بزنيد بيايم اونجا شب آلبوم چه شود نوشته اصلی توسط ehsan1361 قشنگ یادمه آخر بحث رسیدم ، ازت نقل گرفتم که خودتو ناراحت نکن ، بعد آلاسکا نقل گرفت ... لیس
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH فک میکردم اسمت تندیسه ، نگو مینایی خواهر میتی ، البته همین احسان گفته ها احسان (sm83)
نوشته اصلی توسط tandis_m خوبه با احمد شدين دو تا تتليتي يه تايپيكم بزنيد بيايم اونجا شب آلبوم چه شود به قران میزنم یه ساله بلاکم ، حالا هم این ، خدایی فردا راس ساعت ۹ شب قبولم نکنه تتلیتی میشم
نوشته اصلی توسط Sajjad سعید فک کنم منتظره محسن ادش کنه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH مرسی از طرز صحبتت فکر میکنم موسیقی رپ گوش میکنید شما.واجبه در مورد سبکای موسیقی بیام توضیح بدم داداش تا مشکلت برطرف شه
همی پوستری که گذاشتید واس نقد یکم روش کار میشد بهترین کاور در میومد ازش واقعا ایده ی خوب کاور با اجرای ضعیف خراب شد ،حیف
نوشته اصلی توسط A M I R بستن نتیجه ای نمیده تست شده قبلن الان فحش دادن یا درگیری خیلی کمه تو تالار درسته فعالیت مث قبل نیست ولی 4 روزم مدیری نباشه مسئله ای پیش نمیاد خوبم نتیجه میده حداقل شر اون نخاله رو کم کرد از سرمون!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 558 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 558 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن