نوشته اصلی توسط Herzeleid عالی بود....کلا تسلیم تو کارش نبود اخر سرم عقلش برنگشت من هیچ وقت نقشه ای نمیکشم
نوشته اصلی توسط HO33E!N کلا بهترین انتخاب برای این نقش بود هم خونسردیش هم خنده هاش اونجایی که همه ازش برگشتن دوس داشتم سکانس اسفالت کردن حیلی خوب بود
راستی من دیشب سایت برام باز نمیشد ، جا داره یادی کنیم از ویدئو دیشب مجید کاظمی
نوشته اصلی توسط HO33E!N کلا بهترین انتخاب برای این نقش بود هم خونسردیش هم خنده هاش اونجایی که همه ازش برگشتن دوس داشتم آسفالت کردن جاده خیلی خوب بود
تله پاتی
نوشته اصلی توسط Herzeleid سکانس اسفالت کردن حیلی خوب بود می خوای 0.25 ستاهر ی دیگه بذا روش
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi ممر لاشی ، قبل از انتشار پارو و شعرای البوم تو وبت نظر دادم یوسف اجتماعیه ریدی بهم همه بم خندیدن
نوشته اصلی توسط AkbaR آسفالت کردن جاده خیلی خوب بود ها اونم خوب بود .... از این یارو و عینکش متنفر بودم خدا رو شکر عینکه له شد
نوشته اصلی توسط Sajjad راستی من دیشب سایت برام باز نمیشه ، جا داره یادی کنیم از ویدئو دیشب مجید کاظمی خیلی اسکوله ادای سگ
نوشته اصلی توسط Sajjad راستی من دیشب سایت برام باز نمیشد ، جا داره یادی کنیم از ویدئو دیشب مجید کاظمی ویدئو چیه ؟کلیپ خنده دار بود بیشتر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 571 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 571 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن