نوشته اصلی توسط AkbaR سکانس بچه هم خیلی خوب بود اون سکانس بچه خیلی آشنا بود..نمیدونم کلیپ دیده بودم یا تو این برنامه های نقد و اینا
نوشته اصلی توسط Herzeleid سکانس فرودگاه خیلی مصنوعی بود بچه هه نیم ساعت رو هوا بود فرودگاه یا راه آهن؟ البته هواپیماشون شبیه قطار بود
نوشته اصلی توسط AkbaR اینم تو فیلم بود ؟ تو ماشین به اون پلیسه گفت ؟ نه تو راهرو اداره پلیس مالون پرسید این گفت اره اون گفت واسه کسی که.... اره از پلیس هم یه بار پرسید یه بارم اونجا که دنبال تیرانداز بودن باز گفت
نوشته اصلی توسط Herzeleid سکانس فرودگاه خیلی مصنوعی بود بچه هه نیم ساعت رو هوا بود خو آهسته نشون دادن
نوشته اصلی توسط Sajjad با این اوصاف امکان اومدن یه سینگل بعد محرم بالا رفت بعد محرم همون میشه اوایل دی نهایت 10،15 روز فاصله داره با اکران
نوشته اصلی توسط HO33E!N فرودگاه یا راه آهن؟ البته هواپیماشون شبیه قطار بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N فرودگاه یا راه آهن؟ البته هواپیماشون شبیه قطار بود با قطار اومد فرودگاه که با هواپیما بره فکر کنم! اخه گوینده همش میگفت پرواز
نوشته اصلی توسط HO33E!N فیلم برای رفتن با خونداده یا دوست و رفیق اصلا توصییه نمیشه با توجه به میزان نگون بختی خودم و نقش اول فیلم هم ذات پنداری به حد اعلا رسید
نوشته اصلی توسط AkbaR خو آهسته نشون دادن کلا خیلی دوست ندارم صحنه های اغراق امیز
نوشته اصلی توسط HO33E!N اون سکانس بچه خیلی آشنا بود..نمیدونم کلیپ دیده بودم یا تو این برنامه های نقد و اینا آره کلا هر چی می بینیم آشنا می زنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 550 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 550 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن