نوشته اصلی توسط Sajjad بنده خدا در حسرت یه انگشت کردن خشک و خالی موند اواتار دختر میدید شکست عشقی میخورد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اسکل من غیرتیم مواظبم کسی چپ بش نگا نکنه چقد خری تو امروز یه دیالوگ اماده کردم ساعت ۶ میرم یه موقعت خوب تحویلش میدم برام دعا کنید بهش بگو یه آغاز تلخ بهتر از یه تلخی بی آغازه
یه زید خر مایه داشتم رفت اسپانیا
نوشته اصلی توسط AkbaR بهش بگو یه آغاز تلخ بهتر از یه تلخی بی آغازه ترجمه ش کن اینم لا به لای کرسی شعرام که نوشتم بگم بهش
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اسکل من غیرتیم مواظبم کسی چپ بش نگا نکنه چقد خری تو امروز یه دیالوگ اماده کردم ساعت ۶ میرم یه موقعت خوب تحویلش میدم برام دعا کنید لاشی بخوای موظب باشی باید نگاه بقیه رو بپای نه کیون طرف
نوشته اصلی توسط Sajjad یه زید خر مایه داشتم رفت اسپانیا برشگردون دیگه خوب
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه دختره ست میخوام مخشو بزنم ولی خیلی مغروره فقط یه بار باش صحبت کردم پرسیدم توالت کجاست یعنی میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چرا ؟ ادم زاپاس نباید داشته باشه خوب ؟ خیر
نوشته اصلی توسط asc لاشی بخوای موظب باشی باید نگاه بقیه رو بپای نه کیون طرف ۶ دنگ که میگن یعنی من
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اواتار دختر میدید شکست عشقی میخورد این اواخر اسم دختر هم میومد بغض میکرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 572 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 572 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن