نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ببین اگه یکی یهو بیاد بت بگه چه خبر خوبی ؟چی کار میکنی ؟ فک کنم خارجی هستیا یا یکی بیاد بت بگه بریم قهوه بخوریم ايراني بود بايد استرس ميگرفتي خارجي كه استرس نداره خيلي راحت يا ميگه اوكي يا ميگه وقت ندارم خلاصه نميپيچوندت
نوشته اصلی توسط asc همونی که اکبر گفت بگو برای شروع خوبه اون برا خدافظی خوبه یا مثلا برگشت بهم گفت ف.ک یو منم جمله اکبر رو بگم هنگ کنه
نوشته اصلی توسط asc همونی که اکبر گفت بگو برای شروع خوبه بره از دو رگه آلمانیشو یاد بگیره آلمانی بگه
نوشته اصلی توسط tandis_m ايراني بود بايد استرس ميگرفتي خارجي كه استرس نداره خيلي راحت يا ميگه اوكي يا ميگه وقت ندارم خلاصه نميپيچوندت خوب بحثو چجوری وا کنم مشکل اینه ترفند دستشویی لو رفت
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ولم نمی کنه دارم از اون موقع تالا میچتم ولی اینم اخه خوب چیزیه اگه دعوتنامه می تونه بفرسته با بارانیا آشناش کن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اون برا خدافظی خوبه یا مثلا برگشت بهم گفت ف.ک یو منم جمله اکبر رو بگم هنگ کنه فارسی بگو وزنش خوبه فک میکنه داری شعر عاشقانه میگی
نوشته اصلی توسط AkbaR بره از دو رگه آلمانیشو یاد بگیره آلمانی بگه
نوشته اصلی توسط AkbaR اگه دعوتنامه می تونه بفرسته با بارانیا آشناش کن این یه ملکه خصوصیه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خوب بحثو چجوری وا کنم مشکل اینه ترفند دستشویی لو رفت كجائيه؟ اصلا تو كجائي ؟
نوشته اصلی توسط tandis_m كجائيه؟ اصلا تو كجائي ؟ فنلاندیه فک کنم نمیدونم ولی فنلاندی باید باشه دیگه ، یعنی چی تو کجایی ، خونمونم دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن