نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! امروز سه تا دختر وسط پياده رو وايساده بودن نه ميرفتن اينور نه ميرفتن اونور گفتم لاشو وا كن باو گفت لاش لامپه من ديگه خودم خجالت كشيدم و سرم انداختم پايين رفتم خیلی وضع خراب شده ادم دیگه میرتسه تو خیابون راه بره دخترا بهش تیکه بیندازن
نوشته اصلی توسط Herzeleid خیلی وضع خراب شده ادم دیگه میرتسه تو خیابون راه بره دخترا بهش تیکه بیندازن آخه جالبي اينجاست دختره به خودش تيكه انداخت
نوشته اصلی توسط Sajjad ایده ی ویدئو هر کی به ذهنش رسید بگه از ایده های الی استفاده کن میتونه از وصیت یه فیلم خاک بر سری دراره
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آخه جالبي اينجاست دختره به خودش تيكه انداخت تو هم که بدت نمیاد لاشو وا کن باو یعنی چی؟
آقا شما فیلم خارجکی زیاد میبینین واسه تفنگ سرپر فیلمی به ذهنتون نمیرسه
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو هم که بدت نمیاد لاشو وا کن باو یعنی چی؟ يني برن كنار
نوشته اصلی توسط Sajjad آقا شما فیلم خارجکی زیاد میبینین واسه تفنگ سرپر فیلمی به ذهنتون نمیرسه خوب بد زشت
نوشته اصلی توسط Sajjad آقا شما فیلم خارجکی زیاد میبینین واسه تفنگ سرپر فیلمی به ذهنتون نمیرسه نجات سرباز بایرام
نوشته اصلی توسط Sajjad آقا شما فیلم خارجکی زیاد میبینین واسه تفنگ سرپر فیلمی به ذهنتون نمیرسه به نظرم واسه تفنگ سرپر فيلم خارجي نذار از سريالاي ايراني استفاده كن در چشم باد و ميرزا كوچك خان و اين چيزا
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! به نظرم واسه تفنگ سرپر فيلم خارجي نذار از سريالاي ايراني استفاده كن در چشم باد و ميرزا كوچك خان و اين چيزا خوب است
!..:: joker ::..!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 512 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 512 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن