نوشته اصلی توسط mali68 چقدر خوب که تو قبول داری..دیگه داشتم ناامید میشدم منم هستم! هنوز نسلمون منقرض نشده
یووه نود به گای رفت
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Herzeleid کلا اِن الانسان لیطغی این اندازه های دقیق اتفاقی نیست ماه در برابر خورشید عددی نیست چطور خورشید گرفتگی میشه ؟؟ زاویه خیلی خاصی میخواد !!اون زاویه اتفاقی نیست ، این یه موردشه نقضش کن !!! همینطور لایه اوزن که تو قران اومده
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دلیل محکمی به من بگن که خدا وجود نداره من کافر میشم دلیل محکم اگه وجود داشت که این همه ادم مسلمون نبودن یا حتی مسیحی.بهانست واسه دلزدگیاشون
نوشته اصلی توسط M.GCH منم هستم! هنوز نسلمون منقرض نشده
نوشته اصلی توسط mali68 دلیل محکم اگه وجود داشت که این همه ادم مسلمون نبودن یا حتی مسیحی.بهانست واسه دلزدگیاشون
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH واقعا نمیدونم دلیل انکار قران و خدا چیه ؟ دلیل محکمی هنوز ازشون نشنیدم از پی رد و قبول عامه خود رو خر مساز زان که نبود کار عامی جز خری یا خرخری گاو رو باور کنن اندر خدایی عامیان نوح رو باور ندارند از پی پیغمبری
نوشته اصلی توسط M.GCH منم هستم! هنوز نسلمون منقرض نشده چه خوب.تو سن توام خیلی کم شده.اره؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH این اندازه های دقیق اتفاقی نیست ماه در برابر خورشید عددی نیست چطور خورشید گرفتگی میشه ؟؟ زاویه خیلی خاصی میخواد !!اون زاویه اتفاقی نیست ، این یه موردشه نقضش کن !!! همینطور لایه اوزن که تو قران اومده خب اینا به من چه؟؟ هست یا نیست اونم باز به من مربوط نیست... من بهش اعتقادی ندارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid خب اینا به من چه؟؟ هست یا نیست اونم باز به من مربوط نیست... من بهش اعتقادی ندارم نه دیگه یا قبول داری یا نداری قبول داری که هیچی قبول نداری باید نقض کنی ، وگرنه بدون دلیل قبولش نداری !!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 502 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 502 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن