مدیر عامل اپل: من همجنسگرا هستم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم کوک، مدیر عامل شرکت اپل در مقالهای که در وبسایت بلومبرگ منتشر شده است برای اولین بار به صورت علنی از گرایش جنسی خود سخن گفته است. آقای کوک نوشته است خیلی از دوستان و همکارانش میدانستند که او همجنسگراست، با این حال فاشگویی در این باره برایش دشوار بوده است. مدیر عامل اپل میگوید او گرایش جنسیاش را علنی کرده است چون فکر میکند این کار ممکن است به دیگران نیز کمک کند.
«من به گی بودن خود افتخار میکنم و آن را یکی از بزرگترین مواهبی میدانم که خداوند به من داده است. گی بودن، درک عمیقتری از معنای زندگی در اقلیت را به من داده است و دریچهای بوده به چالشهایی که دیگر گروههای اقلیت، با آن همه روزه درگیرند. گی بودن به من قدرت همدلی با دیگران و در نتیجه، کسب تجربه غنیتری از زندگی را داده است. این تجربه گاه دشوار و عذابآور بوده اما در عین حال به من قدرت داده است که خودم باشم، راه خودم را بروم، و بالاتر از ناملایمات و تعصبها بایستم. همچنین به من پوست کرگدن داده است که میتواند در موقعیتی مانند مدیریت عامل اپل، مفید واقع شود.»
متن کامل مقاله را اینجا بخوانید:
ویرایش توسط MIRLORD : 10-30-2014 در ساعت 09:31 PM
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
در حال حاضر 572 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 572 مهمان ها)