نوشته اصلی توسط tandis_m من تازه فهميدم چرا ما نميتونيم پس انداز كنيم خو ببين ما چقدر پارچه مصرف ميكنيم اونا چقدر با 2 تا گل و 2 متر نوار لباس درست ميكنن خو ایرانی ها ، همه ی پول ها رو میدن واسه لوازم آرایشی
نوشته اصلی توسط HASSAN امروز فرم نزدم هنوز یعنی زدم اما هنوز تایید نهایی نکردم به نظرت سیتی-یونایتد اُور میشه؟ آرسنال بارنلی رو میبره؟ بایرن دورتموند چی؟ چلسی رو مطمئن باشم دیگه؟ چلسی میبره بایرن میبره ارسنال خطریه! من نمیزنم اونم اور میشه
نوشته اصلی توسط tandis_m من تازه فهميدم چرا ما نميتونيم پس انداز كنيم خو ببين ما چقدر پارچه مصرف ميكنيم اونا چقدر با 2 تا گل و 2 متر نوار لباس درست ميكنن خب واسه همینه ما میخوایم بریم اونور دیگه
اقا قیمت انجمن سازا رُ دارین؟؟؟ الان وی بی و ای پی بورد جچوریاست قیمتش؟؟ رنفورو چطور؟؟
همین آشنا میگفت ، اصن دخترای خارجی از قیافت خوششون بیاد ، میرن واست اقامت میگیرن
نوشته اصلی توسط Herzeleid چلسی میبره بایرن میبره ارسنال خطریه! من نمیزنم اونم اور میشه میگن بارنلی خیلی داغونه اینتر با تیم آخر جدول(پارما) بازی داره ضریبش هم 2.30 بردش رو بگیریم؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همین آشنا میگفت ، اصن دخترای خارجی از قیافت خوششون بیاد ، میرن واست اقامت میگیرن شانس من رفت بالا پس
نوشته اصلی توسط HASSAN میگن بارنلی خیلی داغونه اینتر با تیم آخر جدول(پارما) بازی داره ضریبش هم 2.30 بردش رو بگیریم؟ بگیریم دیگه این یه بارُ ارسنال من که نمیتونم اعتماد کنم
نوشته اصلی توسط A M I R وی بی رایگانه نسخه نال شدش نه
نوشته اصلی توسط Herzeleid شانس من رفت بالا پس همین آشنا میگفت ، بعضی هاشون میرن تو فرودگاه کمین میکنن ، ایرانی ببینن میپرن بغلش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 561 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 561 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن