نوشته اصلی توسط ehsan1361 همین آشنا میگفت ، بعضی هاشون میرن تو فرودگاه کمین میکنن ، ایرانی ببینن میپرن بغلش آشنات کجا زندگی میکنه؟؟ میترسم سرم دعوا شه
نوشته اصلی توسط Herzeleid بگیریم دیگه این یه بارُ ارسنال من که نمیتونم اعتماد کنم به الکسیس میتونم اعتماد کنم پارما تا حالااز 9 بازی , 1 برد داشته و 8 باخت به دومین برد میرسونیمش
نوشته اصلی توسط Herzeleid آشنات کجا زندگی میکنه؟؟ میترسم سرم دعوا شه تموم کشورها اقامت گرفته
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خو ایرانی ها ، همه ی پول ها رو میدن واسه لوازم آرایشی
نوشته اصلی توسط A M I R هیچ فرقی ندارن با هم فقط برای اون 1 میلیون رو باید بدی هیچی؟؟ محدویدیت چیزی؟؟ کلا به نظرت الان بهترین انجمن ساز کدومه؟؟؟ میگن ای پی بورد بهتره ولی خب وی بی بیشتر جاافتاده خصوصا تو ایران!
نوشته اصلی توسط Herzeleid آشنات کجا زندگی میکنه؟؟ میترسم سرم دعوا شه عوضش حق انتخاب با تو ِ
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همین آشنا میگفت ، بعضی هاشون میرن تو فرودگاه کمین میکنن ، ایرانی ببینن میپرن بغلش با این اوصاف سرزمین شیر و عسلیه واسه خودش . خدا قسمت کن بتونم یه روز مشرف بشم .
نوشته اصلی توسط HASSAN به الکسیس میتونم اعتماد کنم پارما تا حالااز 9 بازی , 1 برد داشته و 8 باخت به دومین برد میرسونیمش اگر از هر 10 بار یه بارشُ ببری دیگه الان وقتشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر از هر 10 بار یه بارشُ ببری دیگه الان وقتشه
نوشته اصلی توسط tandis_m عوضش حق انتخاب با تو ِ مراقب حسین باش چشم و گوشش باز نشه یه وقت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 544 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 544 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن