[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
معلومه که سخت تره و محکم تره بر منکرش لعنت
برادر گلم مسحیت هم تو ایران هست ولی اگه یه شخصی رو دیدی که بدون اینکه پدر و مادرش مسیحی باشد خارج از تبلیغات مسیحی شد اون واقعیه که میشه همون 1 از 1 میلیون
اون مسلمونی هم که تو امریکاست اگه واقعا با تحیقیق به اون نتیجه رسیده کارش درسته ولی اگه خانوادش مسلمون بودن و به زور کسی دیگه مسلمون شدن زیاد فرقی با خیلی از عربا یا ایرانیا نداره![]()
نسنجیده حرف میزنی !! همین هفته پیش تو همین فنلاند کم جمعیت یه فنلاندی که اجدادشم بویی از اسلام نبرده بودن مسلمون شد ، حرفمو باور نداری سایت مسجد سرچ کن میاد . این یه مورده یه هفته اونم تو یه جای کم جمعیت !!! امار مسلمونا رو درار
یه نمونه جنیفر ویلیامز :قرآن را باز کردم تا در مورد اعتقادات تروریستها معلومات حاصل کنم؛ اما بعد از خواندن آن مسلمان شدم
کافیه فقط تحقیق کنی !!!
ارنست رنان که میشناسی انشاالله ؟ فیلسوف معروف فرانسوی :
در كتابخانه شخصى من هزاران جلد كتاب سياسى، اجتماعى، ادبى و غيره وجود دارد كه همه آنها را بيشتر از يك بار مطالعه نكرده ام و چه بسا كتابهايى كه فقط زينت كتابخانه من می باشند، ولى يك جلد كتاب است كه هميشه مونس من است و هر وقت خسته می شوم و می خواهم دریايى از معانى و كمال بر روى من باز شود آن را مطالعه می كنم و از مطالعه زياد آن خسته و ملول نمی شوم .
اين كتاب، "قرآن كتاب آسمانى مسلمين است"
من ادعام نمیشه که خیلی بارم ه این امار رو هم دقیق نمیدونم چند تاست ولی همونجور که یکی وارد اسلام میشه یکی داره خارج میشه به همین راحتی
الان بین همین دوستای مجازیت چند نفر رو میشناسی که قبلا به سرامام قسم میخوردن ولی الان از نبود علت و معلول وخدا میحرفن ؟نگو هیچی که باورم نمیشه
در حال حاضر 163 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 163 مهمان ها)