صفحه 8067 از 12529 نخستنخست ... 706775677967801780578065806680678068806980778117816785679067 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 80,661 به 80,670 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    فیلسوفم همون داستام پیغمبر و ائمه این صوبتاست!
    راجع به خدا به کسی استناد نکنین!
    همون طور که عرض کردم هر کس فقط درون خودش که میتونه احساس واقعیش نسبت به خدا رُ داشته باشه
    این همه ادم که ظاهرا به یک دین و اینن هم هستن مطمئن باش احساس هیچ دو نفری نسبت به خدا یکسان نیست

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    من با بحثی که راجع به جبر جغرافیایی کردی کاملا موافقم!
    اصلا و ابدا اون طور نیست که بگیم شرایط واسه همه مساویه
    اون مسلمون زاده ای که الان این طور سنگشُ به سینه میزنه و میگه اگر هر چای دیگه هم بودم میرفتم سمتش و این صوبتا داره دروغ میگه
    هیچکس نمیدونه اگر جای دیگری متولد میشد با شرایط دیگری با خانواده دیگری زندگی به کجا میکشوندش!
    جالب شد

فعال
    من با بحثی که راجع به جبر جغرافیایی کردی کاملا موافقم!
    اصلا و ابدا اون طور نیست که بگیم شرایط واسه همه مساویه
    اون مسلمون زاده ای که الان این طور سنگشُ به سینه میزنه و میگه اگر هر چای دیگه هم بودم میرفتم سمتش و این صوبتا داره دروغ میگه
    هیچکس نمیدونه اگر جای دیگری متولد میشد با شرایط دیگری با خانواده دیگری زندگی به کجا میکشوندش!
    سرنوشت ما گره خورده به یه جبر جغرافیایی مسخره من مطمئنم تو اروپا و یه خانواده مسیحی بودم مسیحی بودم شکی توش ندارم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Metal نمایش پست ها
    من یه حرف میزنم تو سریع میگی چیزی از من نمیدونی ولی خودت قشنگ در مورد مردم قضاوت میکنی
    برادر به ادعا مسلمان واقعی من میگم بزرگی فیلسوف به اسمش نیست تو میگی اطلاعاتت کمه اصلا این دو تا جمله چه ربطی دارن به هم ؟
    کدوم مردم رو قضاوت کردم ؟ من استدلالای حکیمانه بعضی از دوستان رو منطقی نقض کردم !!!
    شما هم میتونی استدلالای منو نقض کنی اما منطقی!!!
    بزرگی فیلسوف به اسمش نیست ؟!!‌منم هر اسمی رو نیوردم اسمی رو اوردم که اگه میشناختیش این حرف رو نمیزدی !!!

فعال
    فیلسوفم همون داستام پیغمبر و ائمه این صوبتاست!
    راجع به خدا به کسی استناد نکنین!
    همون طور که عرض کردم هر کس فقط درون خودش که میتونه احساس واقعیش نسبت به خدا رُ داشته باشه
    این همه ادم که ظاهرا به یک دین و اینن هم هستن مطمئن باش احساس هیچ دو نفری نسبت به خدا یکسان نیست
    به نظرم همه ادیان یه حرف رو دارن اونم انسانیت ه بخدا اگه ما انسان ها به معنی واقعی کلمه انسان بودیم و سر بریدن تو عراق ،بمب انداختن تو فلسطین ،حمله با بمب هسته تو ژاپن نبود بخدا کسی به دین نیاز نداشت

حرفه ای
    سرنوشت ما گره خورده به یه جبر جغرافیایی مسخره من مطمئنم تو اروپا و یه خانواده مسیحی بودم مسیحی بودم شکی توش ندارم
    حالا که مسلمونی چرا سنگ بقیه رو میزنی ؟‌ ما تو مسلمونا ی خودمون موندیم با اینجور منطقا سروکار داریم ، بعضی از مسلمونای خودمون خدا رو قبول ندارن بعد مثال اونا رو میزنی ،
    اگه هممون بی شک بهترین بودیم اونوخت میشد سنگ اونارو به سینه زد ولی ما هنو تو خودمون موندیم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نمایش پست ها
    بخش اولت نقض حرفات بود ، چون قبلن کسای دیگه هم ازت وجود خدارو پرسیدن منکرش شدی گفتی اعتقادات شخصیه ، حالا بگذریم که عوض شده خداروشکر
    بخش دوم حرفات کاملا اشتباه ست ، درست غلط تو دنیا وجود نداره ؟‌ مثال ساده ، مواد یه کار درست هست یا غلط ؟ کمک کردن یه کار درست هست یا غلط ؟
    اینا یه مثال ساده بود اره ادم هم خودشش میتونه تشخیص بده !!

تو چجور خدا رو قبول داری ؟ ولی جهنم و بهشت و قران رو نه ؟‌
    همه حرفات ضد و نقیض یکدیگه ان ...
    ببین تو قبلا از من پرسیدی به وجود خدا اعتقاد داری یا نه؟؟
    من در پاسخ گفتم مهم نیست اعتقاد داشته باشم یا نه این امریست شخصی و اصلا واسه من اهمیتی نداره فعلا!
    الانم همونه...من هیچ وقت منکر نشدم هیچ وقت!
    بحث اون شب هم من از دیدگاه شخصی خودم باهات وارد نشدم....و دیدی که مدام از ارائه دلیل طفره رفتم چون گفتم مسئله شخصی و نمیخوام به کسی چیزی رُ ثابت کنم الانم حرفم همونه باشه یا نباشه در کار من تاثیری نداره...

من مسئلم حوزه شخصی نه اجتماعی! درست و غلط رُ تو تشخصیس میدی در این امور...ضمنا معیار تو از درستی و غلطی چیه؟؟ اینا کلا امرو نسبی هستن..واسه یکی ممکنه بد باشه واسه یکی نه من ترجیح میدم معیارم انسانیت باشه...معیارم دوست داشتن باشه!

و کی گفته هر کی به خدا اعتقاد داره حتما باید به جهنم و بهشت اعتقاد داشته باشه؟؟ اها....مشکل تو اینه خدا رُ واحد گرفتی! فکر میکنی خدای تو حق و بقیه خدا ها باطل
    من بالا گفتم...این چیزا یه حریم بین ادم و خداش...من (مثال میزنم باز فردا نگی اینئ گفتی اونو گفتی دی:) باهاش معامله کردم اصلا...جهنمش رُ خریدم در ازای یه چیزای دیگه....و به کسی هم مربوط نیست!

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نمایش پست ها
    کدوم مردم رو قضاوت کردم ؟ من استدلالای حکیمانه بعضی از دوستان رو منطقی نقض کردم !!!
    شما هم میتونی استدلالای منو نقض کنی اما منطقی!!!
    بزرگی فیلسوف به اسمش نیست ؟!!‌منم هر اسمی رو نیوردم اسمی رو اوردم که اگه میشناختیش این حرف رو نمیزدی !!!
    من یه مسلمان شیعه م ولی تو زندگیم به بزرگی و باهوشی عمرو عاص ندیدم و نخواهم دید ولی 4 تا مثل شما ها کافیه تو یه مکانی اسمش بیاد تا تو و همه اجدادتو مرتد بخونن
    چون اطلاعاتمون در حد همون کپی پیسته

فوق حرفه ای
    به نظرم همه ادیان یه حرف رو دارن اونم انسانیت ه بخدا اگه ما انسان ها به معنی واقعی کلمه انسان بودیم و سر بریدن تو عراق ،بمب انداختن تو فلسطین ،حمله با بمب هسته تو ژاپن نبود بخدا کسی به دین نیاز نداشت
    افرین افرین!
    چه قدر قشنگ گفتی!
    صد در صد مرام و مسلک من هم انسانیت...
    اصلا حقیقتی که همه دنبالشن همینه!

حرفه ای
    من یه مسلمان شیعه م ولی تو زندگیم به بزرگی و باهوشی عمرو عاص ندیدم و نخواهم دید ولی 4 تا مثل شما ها کافیه تو یه مکانی اسمش بیاد تا تو و همه اجدادتو مرتد بخونن
    چون اطلاعاتمون در حد همون کپی پیسته
    این پستی که دادی ناشی از اینه که جوابی نداشتی بدی که منطقی نقض کنی متوسل شدی به نیش و کنایه !!!
    به من میگی مردم رو قضاوت نکن حالا ۴ تا مثل منو از خودمون بهتر میشناسی جالبه ..

صفحه 8067 از 12529 نخستنخست ... 706775677967801780578065806680678068806980778117816785679067 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 493 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 493 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع