صفحه 8068 از 12529 نخستنخست ... 706875687968801880588066806780688069807080788118816885689068 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 80,671 به 80,680 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نمایش پست ها
    حالا که مسلمونی چرا سنگ بقیه رو میزنی ؟‌ ما تو مسلمونا ی خودمون موندیم با اینجور منطقا سروکار داریم ، بعضی از مسلمونای خودمون خدا رو قبول ندارن بعد مثال اونا رو میزنی ،
    اگه هممون بی شک بهترین بودیم اونوخت میشد سنگ اونارو به سینه زد ولی ما هنو تو خودمون موندیم
    ببخشید ولی کی گفته من به صرف این که زاده شده از یک پدر و مارد مسلمان هستم محکوممم به مسلمان بودن؟؟؟ حق انتخاب از ما سلب میشه؟؟
    یه مورد دیگه...در دین شما میگن کسی که ازش به اختیار خارج شه خونش حلال...چرا اون وقت؟؟

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    ببین تو قبلا از من پرسیدی به وجود خدا اعتقاد داری یا نه؟؟
    من در پاسخ گفتم مهم نیست اعتقاد داشته باشم یا نه این امریست شخصی و اصلا واسه من اهمیتی نداره فعلا!
    الانم همونه...من هیچ وقت منکر نشدم هیچ وقت!
    بحث اون شب هم من از دیدگاه شخصی خودم باهات وارد نشدم....و دیدی که مدام از ارائه دلیل طفره رفتم چون گفتم مسئله شخصی و نمیخوام به کسی چیزی رُ ثابت کنم الانم حرفم همونه باشه یا نباشه در کار من تاثیری نداره...

من مسئلم حوزه شخصی نه اجتماعی! درست و غلط رُ تو تشخصیس میدی در این امور...ضمنا معیار تو از درستی و غلطی چیه؟؟ اینا کلا امرو نسبی هستن..واسه یکی ممکنه بد باشه واسه یکی نه من ترجیح میدم معیارم انسانیت باشه...معیارم دوست داشتن باشه!

و کی گفته هر کی به خدا اعتقاد داره حتما باید به جهنم و بهشت اعتقاد داشته باشه؟؟ اها....مشکل تو اینه خدا رُ واحد گرفتی! فکر میکنی خدای تو حق و بقیه خدا ها باطل
    من بالا گفتم...این چیزا یه حریم بین ادم و خداش...من (مثال میزنم باز فردا نگی اینئ گفتی اونو گفتی دی:) باهاش معامله کردم اصلا...جهنمش رُ خریدم در ازای یه چیزای دیگه....و به کسی هم مربوط نیست!
    کلام خدا قران عزیزم ! و تو قران رو باور گفتی نداری ، پس خدا رو هم باور نداری ، یا زنگیه زنگی یا رومیه رومی دیگه نه ؟

فوق حرفه ای
    این پستی که دادی ناشی از اینه که جوابی نداشتی بدی که منطقی نقض کنی متوسل شدی به نیش و کنایه !!!
    به من میگی مردم رو قضاوت نکن حالا ۴ تا مثل منو از خودمون بهتر میشناسی جالبه ..
    همیشه اخر همه بحثاشون اینه شما اطلاعات ندارین و کپی پیست میکنین و نمیفهمین! و ما خیلی میفهمیم و اهل تحقیقی و طمالعه و استدلالیم!!
    به همون خدایی که اینا بهش معتقدن اگر من ذره ای تحت تاثیر کسی باشم در این امور...

حرفه ای
    ببخشید ولی کی گفته من به صرف این که زاده شده از یک پدر و مارد مسلمان هستم محکوممم به مسلمان بودن؟؟؟ حق انتخاب از ما سلب میشه؟؟
    یه مورد دیگه...در دین شما میگن کسی که ازش به اختیار خارج شه خونش حلال...چرا اون وقت؟؟
    وای مگه نمیگی خدارو قبول داری ؟ خدا گفته کامل ترین دین اسلامه
    بعد میخوای یه دین دیگه رو انتخاب کنی که کامل تر باشه ؟ یا راحت تر کدوم ؟؟؟
    میگم تکلیفا با خودتون معلوم نی

حرفه ای
    همیشه اخر همه بحثاشون اینه شما اطلاعات ندارین و کپی پیست میکنین و نمیفهمین! و ما خیلی میفهمیم و اهل تحقیقی و طمالعه و استدلالیم!!
    به همون خدایی که اینا بهش معتقدن اگر من ذره ای تحت تاثیر کسی باشم در این امور...
    داشتیم بحث منطقی میکردیم از مسیر بحث منحرف شد اون پست رو داد که نیش و کنایه داشت پس این حرف رو من نزدم که به من گفتی ، باید به اون میگفتی

فوق حرفه ای
    کلام خدا قران عزیزم ! و تو قران رو باور گفتی نداری ، پس خدا رو هم باور نداری ، یا زنگیه زنگی یا رومیه رومی دیگه نه ؟
    کلام کدوم خدا؟؟؟ تو دنیا فقط یه خدا هست؟؟ اینم که شد بت پرستی مدرن...
    خودت بالا گفتی راه سیدن بهش یکی نیست و همه جا هست
    کی گفته کسی که با قران و محمد و اسلام رابطه ای نداره با خدا هم نباید رابطه ای داشته باشه؟؟
    دیدی دوباره داری خدا رُ محدود میکنی؟؟ چرا خدا فقط واسه یه عده خاص؟؟

فوق حرفه ای
    وای مگه نمیگی خدارو قبول داری ؟ خدا گفته کامل ترین دین اسلامه
    بعد میخوای یه دین دیگه رو انتخاب کنی که کامل تر باشه ؟ یا راحت تر کدوم ؟؟؟
    میگم تکلیفا با خودتون معلوم نی
    تکلیف بقیه چیه؟!؟!
    هر کس مسلمون نیست از وجود خدا بی بهرست؟؟
    این نامهربونی نیست بنده ای رُ خلق کنیم بعد بهش بگیم اگر منُ میخوای بیا اینجا اگر نه من باهات کاری ندارم
    مگر شما نمیگین ما هم به کارش کاری نداشت هباشیم اون با ما کار داره؟؟
    امن فکر میکردم خیلی مهربون تر از این حرفاست...من خدایی رُ دوست داتم که بی قید و شرط بود همیشه بود!

حرفه ای
    کلام کدوم خدا؟؟؟ تو دنیا فقط یه خدا هست؟؟ اینم که شد بت پرستی مدرن...
    خودت بالا گفتی راه سیدن بهش یکی نیست و همه جا هست
    کی گفته کسی که با قران و محمد و اسلام رابطه ای نداره با خدا هم نباید رابطه ای داشته باشه؟؟
    دیدی دوباره داری خدا رُ محدود میکنی؟؟ چرا خدا فقط واسه یه عده خاص؟؟
    کدوم خدا ؟؟؟؟؟؟؟؟
    وختی میگم راه رسیدن به خدا یکی نیست یعنی اینکه شونصد تا خدا داریم ؟
    اول یه ذره فک کنم بعد حرف بزن !!
    من نگفتم راه رسید به خداها ، گفتم خدا !!
    بعد یعنی چی کدوم خدا هه ؟؟
    خدا خودش گفته بود برا شون خدا درست میکنن اون از بت و گاو و این چیزا اینم از این

فعال
    این پستی که دادی ناشی از اینه که جوابی نداشتی بدی که منطقی نقض کنی متوسل شدی به نیش و کنایه !!!
    به من میگی مردم رو قضاوت نکن حالا ۴ تا مثل منو از خودمون بهتر میشناسی جالبه ..
    چرا فک میکنی همه معلولن تو جواب دادن بهت
    برادر جان دلیل اینکه بعضی صحبتات رو جواب نمیدم اینه که خودت هم نمیدونی از کجا ناشی میشهنمونش رفتی مثال از فیلسوف اوردی که من اصلا از نقل دیگران حرف زدن خوشم نمیاد
    من میگم تو هر دینی داری باید روشنفکرش باشی نه اینکه فقط از دین 5 وعده نماز خوندنشو یاد بگیری "منظورم تو نیستی منظورم کلیه باز نگی تو از من چیزی نمیدونی "
    الان گروه داعش هم به خیال خودشون دارن اسلام ناب محمدی رو عملی میکنن ...حادثه 11 سپتامبر هم کسایی زدن که میخواستن اسلام رو اجرا کنن

حرفه ای
    تکلیف بقیه چیه؟!؟!
    هر کس مسلمون نیست از وجود خدا بی بهرست؟؟
    این نامهربونی نیست بنده ای رُ خلق کنیم بعد بهش بگیم اگر منُ میخوای بیا اینجا اگر نه من باهات کاری ندارم
    مگر شما نمیگین ما هم به کارش کاری نداشت هباشیم اون با ما کار داره؟؟
    امن فکر میکردم خیلی مهربون تر از این حرفاست...من خدایی رُ دوست داتم که بی قید و شرط بود همیشه بود!
    مهربونی و نامهربونی رو بنده تشخیص نمیده ، خالق تشخیص میده ، مگر این که ادعا کنی از خالفت بیشتر میفهمی !!!

صفحه 8068 از 12529 نخستنخست ... 706875687968801880588066806780688069807080788118816885689068 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 475 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 475 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع