صفحه 8080 از 12529 نخستنخست ... 708075807980803080708078807980808081808280908130818085809080 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 80,791 به 80,800 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    * شنیده ایم که قرار است خودنوشت نامه‎ای را منتشر کنید. آیا در خصوص تجربه حضور خود در ایران نوشته‌اید و همچنین بگویید نام این کتاب چیست؟

- در حال حاضر سرگرم نوشتن کتابی هستم که مربوط به زمان حضورم در ایران می‌شود. من داستان‌های زیادی برای گفتن دارم و امیدوارم که این کتاب بزودی به پایان برسد. دوست دارم در فوریه سال ۲۰۱۵ و در سالگرد هت تریکم در دربی تهران بتوانم این کتاب را منتشر کنم. این کتاب در خصوص تمامی تجربه‌های من در ایران چه در داخل زمین و چه در خارج زمین خواهد بود. همچنین در خصوص زمان حضورم در بندرعباس و کار با پرویز مظلومی هم در این کتاب خواهم نوشت.

در حقیقت، من داستان بزرگی دارم در خصوص شبی که در تهران مقابل استقلال هت تریک کردم. همچنین یک داستان جالب در این خصوص دارم که من داشتم این بازی را تقریبا از دست می‌دادم چون پس از سه هفته حضور در ایران تقریبا در آستانه ترک پرسپولیس بودم! نام کتاب من ۳-۱۰-۱۰ خواهد بود.

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    ونگر خودش حسود ترین ادم روی زمین!
    فضول به تمام معنا! و البته بسیار پر رو...
    هر مربی دیگه بود 10 سال ناکامی داشت میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد
    یه بازنده بوده همیشه خدا جلو مورینیو اما ادعاش .....خرُ پاره کرده
    لمپارد میره سیتی به این چه؟؟ میاد مصاحبه میکنه! به همه عالم و ادم میپره چون عقده ی شده
    این اخلاق و جنتلمنم همش چرته ترجیح میدم یکی مثل سر الکس رُ که رو بازی میکنه
    یادمون نرفته ما جرای پرتاب پیتزا و دعوا و گلاویز شدنای ونگر و......
    متخصص شکست!
    به کوری چشمش امسال رکود بدون باخت هم میزنیم تا بمونه خودشو خودش!
    جالبه تیمای دیگه این همه مصدوم میده همه میگن مقصر مربی تو ارسنال نیست!
    n ساله دارن میگن جام نمیگره و ناکام چون بازیکن نداره و خودشُ فدا کرده خو ما چیکار کنیم؟؟؟
    خود کرده را تدبیر نیست...یکی باهوش خوب تیم انتخاب میکنه یکی نه ! طرف خودش 2 سال کلی پول دستشه بدترین خرید رُ میکنه بعد باز میگن بازیکن نداریم
    به خدا ارسنال n برابر ساوهمپتون یا اورتون بازیکن داره ولی نتیجشُ دارین میبینین
    من نمیدونم چرا باید به ونگر احترام گداشت حداقل 12 13 دهه بیشتر از مورینیو تو این فوتبال بوده 14 15 سال سنش بیشتره ولی نصف افتخاراتشم نداره بعد میگن تیماشونو مقایسه کن!
    خب مورینیو باهوش بوده انجلوتی باهوش بوده پپ همچنین به ما چه ونگر 4 تا بازیکن اورده که اونا هم نتونسته خودش ازشون استفاده کنه!
    تازه همون استعداداش مثل والکات و چمبرلن و....هم میدونیم از کجا اومدن و این طور نبوده از روی اول که ونگر بسازتشون
    منم بازیکن نداشته باشم پول نداشته باشم بازیکن جوون محبورم بذارم اخرشم بهم میگن جوون گرا 4 تا چیزم میبندم پشت اسمم!
    گول نزنین خودتونو ونگر خیلی وقته تموم شده
    همون قهرمانیاشم واسه وقتی که هیچ رقیب جدی نداشته و الا تو اروپا هم همیشه بازنده بوده
    بذارین راحت بگم
    ارسنال اگر میخواد تغییر کنه با تفکرات پوسیده ونگر دیگه به جایی نمیرسه و باید بره سراغ گزینه ای مثل کلوپ!
    والسلام
    مورینیو یک سال با بودجه ونگر کار کنه ببینم میتونه به لیگ اروپا برسه یا نه !
    تفکر عمیق طرفدارای چلسی رو داری و از این بابت بهت تبریک میگم

فقط از اون جنبه که واسه خودم حد و حدودی تو کل کل فرض کردم نمیخوام جوابتو به سبک خودت بدم وگرنه نمونه های درگیری ها و ضد ارزش های مورینیو اینقدر هست که بتونم سه تا رمان برات بنویسم !

درضمن لقب جنتلمن رو من به ونگر ندادم که بخوام سرش کل کل کنم ، تمام رسانه های اروپایی و در صدرشون بریتانیایی ونگر رو یه آدم جتنلمن میدونن !

دفعه بعد خواستی شمشیر رو از رو ببندی ببین بحث در مورد چی بود بعد داستان بگو ..

و من الله توفیق ...

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

فوق حرفه ای
    راستی از اونجایی که نمیخواستم کل کل کنم کامل متنت رو نخوندم و این نکته جا موند که دلیل این حمله همه جانبه ات به ونگر بخاطر مصاحبه دیروزش بوده !
    و چیزی که خیلی مهمه اینه که آرسنال نه فقط این فصل بلکه تو 10 سال گذشته بیشترین تعداد آمار مصدومیت رو بین تمام تیم های لیگ برتر داشته که کل مصدومیت های چلسی مورینیو به اندازه یک نیم فصل تیم ونگر هم نمیشه

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

فوق حرفه ای
    مربی فقط گاس هیدینگکاپلوبرند شوستر(بخاطر دلایل خاصی)امیرخان قلعه نویی

در کل همه اینا پشم امیرقلعه نویی نیستن

Moderator
    سینجول عجب ریش و پشمی گذاشته دیوس

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    سینجول عجب ریش و پشمی گذاشته دیوس
    امیر راست میگه یه سی دی 15 ترکه از پارو داشتی ؟!

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamyab نمایش پست ها
    مورینیو یک سال با بودجه ونگر کار کنه ببینم میتونه به لیگ اروپا برسه یا نه !
    تفکر عمیق طرفدارای چلسی رو داری و از این بابت بهت تبریک میگم

فقط از اون جنبه که واسه خودم حد و حدودی تو کل کل فرض کردم نمیخوام جوابتو به سبک خودت بدم وگرنه نمونه های درگیری ها و ضد ارزش های مورینیو اینقدر هست که بتونم سه تا رمان برات بنویسم !

درضمن لقب جنتلمن رو من به ونگر ندادم که بخوام سرش کل کل کنم ، تمام رسانه های اروپایی و در صدرشون بریتانیایی ونگر رو یه آدم جتنلمن میدونن !

دفعه بعد خواستی شمشیر رو از رو ببندی ببین بحث در مورد چی بود بعد داستان بگو ..

و من الله توفیق ...
    کار کردن با ستاره ها هم توان میخواد که ونگر نشون داده نداره!
    مصداق بارزش هم مقایسه اوزیل در تیم مورینیو و ونگر...
    همه دنیا دیگه قبول دارن مورینیو یکی از بهترین هاست در زمینه گرفتن بازی از بازیکن.
    خود بازیکنا هم بارها و بارها و به این اذعان داشتن ولی ونگر چطور؟؟؟به جز دوره ای که اوج مربیگریش بوده تا حالا با چند تا ستاره تونسته کنار بیاد؟؟
    بعد هی میگی این شرایط اون شرایط از کجا معلوم تو همچین تیمی نتونه کار کنه؟؟ همون طور که منم مطمئنم ونگر تو تیمی مثل چلسی منچستر و یا حتی بایرن با سر میخوره زمین
    ونگر راه و رسم بزرگی رُ یادش رفته! نمیتونه بزرگی کنه حتی..همیشه جلو مورینیو چه تو زمین چه بیرون از زمین بازنده بود جلو فرگی هم بوده و جلو خیلیای دیگه
    ما به درگیری های مورینیو افتخار میکنیم..همون طور که به ضربه سر زیدان به ماتزاتزی افتخار میکنیم همونط ور که به گل دست خدا مارادونا افتخار میکنیم و البته تمارض ریوالدو!
    این صوبتا که روح ورزش مکدر شد و خالاق حرفه ای و بزرگ منشی اینا تعریف...
    ورزش و پویایی چیزی که من تو شخصیت فرگوسن و مورینیو و کلوپ و سیمئونه میبینم و کیف میکنم....عشق میکنم!
    شما میگین جنگ ما نابرابره خب خیلی مقاطع اسه ما هم بوده مثلا جلو بارسا 2009 یا موارد دیگه که از نظر مهره کمتر بودیم ولی تیم بهتری بودیم پس همیشه برد با تیم پرمهره تر نیست
    جنتلمن بودن خیلی راحت تره تا موفق بودن!
    وجود یکی با شخصیت و کریزمای مورینیو تو بریتانیا به خودی خود چالش بزرگی چه برسه به این که به حدی برسه در ورزشگا های حریف محبوب باشی
    یادم نرفته فصل پیش جام اتحادیه ورزشگاه اتحاد که از دقیقه 70 به بعد نوای زیبای خوزه مورینیو خوزه مورینیو خوزه مورینیو طنین انداز شد .

موفق باشید
    ویرایش توسط Herzeleid : 11-01-2014 در ساعت 01:06 PM

Moderator
    امیر راست میگه یه سی دی 15 ترکه از پارو داشتی ؟!
    باع

فوق حرفه ای
    راستی از اونجایی که نمیخواستم کل کل کنم کامل متنت رو نخوندم و این نکته جا موند که دلیل این حمله همه جانبه ات به ونگر بخاطر مصاحبه دیروزش بوده !
    و چیزی که خیلی مهمه اینه که آرسنال نه فقط این فصل بلکه تو 10 سال گذشته بیشترین تعداد آمار مصدومیت رو بین تمام تیم های لیگ برتر داشته که کل مصدومیت های چلسی مورینیو به اندازه یک نیم فصل تیم ونگر هم نمیشه
    بهتره بگی مصاحبه های پی در پی!
    واقعیت اینه این قدری که ونگر تا به حال در امور چلسی و سایر تیم ها دخالت کرده هیچ مورد دیگری رُ سراغ ندارم!
    اینا هم دلیل داره قطعا و هممون میدونیم چرا هر روز دست به اسن مصاحبه ها مغرضانه میزنه به بخششم که فرار به جلو البته
    به هر حال این توانایی مربی کارد فنی و تیم پزشکی رُ نشون میده که تیم کم مصدوم میده یا مصدومیتا به سرعت خوب میشن
    چزا این احتمال رُ نمیدین ایراد از تمرینات ونگر باشه؟؟ به هر حال مشکل آرسنال غیر غادی شده و حتی با تغییر بدنساز هم حل نشد امیدوارم قدم بعدی تغییر سرمربی باشه و آرسنال به روزهای اوجش بگرده که من همیشه دوست داشتم رقابت برای لیگ بین تیم های لندن باشه تا تیم های منچستر یا بندرلیورپول!

صفحه 8080 از 12529 نخستنخست ... 708075807980803080708078807980808081808280908130818085809080 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 211 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 211 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع