نوشته اصلی توسط tandis_m واي ملي واقعا جات خالي بود من که میگم اسگل کرده ولی اگه واقعی اینارو میگه من دیگه حرفی ندارم
نوشته اصلی توسط mali68 ااا توام میبینی امین؟ واسه دوران جاهلیت کامل ندیدمش البته....نصفه دیدم بعد دیگه نشد ولی خب دروغ چرا اون وقت خوشم اومده بود...اخه نیست من جنبه احساسیم قویه
چه گلایی رُ نمیزنه بایرن
نوشته اصلی توسط Herzeleid چه گلایی رُ نمیزنه بایرن برد بایرن گرفتی؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه دوران جاهلیت کامل ندیدمش البته....نصفه دیدم بعد دیگه نشد ولی خب دروغ چرا اون وقت خوشم اومده بود...اخه نیست من جنبه احساسیم قویه خیلی احساستین دیگه..باهاشون خاطره دارم ولی..
نوشته اصلی توسط mali68 من که میگم اسگل کرده ولی اگه واقعی اینارو میگه من دیگه حرفی ندارم راستش منم يكم شك دارم به اينكه واقعا انقدر پپه باشه ولي آخه سوتيم نميده آدم مچشو بگيره
نوشته اصلی توسط HASSAN برد بایرن گرفتی؟ ها والا شانس ماست دیگه حالا همه شدن تورس
امیر با جون سعید بازی کن ولی با جون خودت نهپاک کن نوشته زیر عکسو
نوشته اصلی توسط mali68 خیلی احساستین دیگه..باهاشون خاطره دارم ولی.. ها واسه منم یه جورایی نوستالژی داشت ولی خب الان سلیقم خیلی فرق کرده
نوشته اصلی توسط Herzeleid ها والا شانس ماست دیگه حالا همه شدن تورس رفیقم 100 تومن بسته رو برد دورتموند الان sms داده: دارم میرینم به خودم, بایرن خیلی وحشیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 494 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 494 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن