نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر سوارز تو بارسا تونست عملکرد پارسالشُ تکرار کنه من صدای گاو در میارم نیمار اگر تو تیمی مثل چلسی بود الان واسه توپ طلا میجنگید پ ن : تا دلت بخواد هست از این مثالا که ستاره خراب کن ترین باشگاه جهان همین بارساست
نوشته اصلی توسط HASSAN گنده تر از هانری و زلاتان تو فوتبال نمیشناسم هر دو تو بارسا جوری نابود شدن که فاجعه دهه اخیر فوتبال بود
نوشته اصلی توسط SINA ha;dk sd;d
فوتبال اسپانیا انریکه
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Herzeleid گنده تر از هانری و زلاتان تو فوتبال نمیشناسم هر دو تو بارسا جوری نابود شدن که فاجعه دهه اخیر فوتبال بود چلسی زد تورس رو نابود کرد نمیگی
نوشته اصلی توسط Herzeleid گنده تر از هانری و زلاتان تو فوتبال نمیشناسم هر دو تو بارسا جوری نابود شدن که فاجعه دهه اخیر فوتبال بود اگه 6 گانه گرفتنِ هانری نابوذ شدنه من دیگه حرفی ندارم, به هر چی میخواست رسید توی بارسا, یکی از ارکان اصلی 6 گانه بود. باز تو سرتو بکن توی برف
مسی چرا اینجوری شده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چلسی زد تورس رو نابود کرد نمیگی نه باو تورس و شوچنکو و روبن با چلسی توپ طلا گرفتن
نوشته اصلی توسط HASSAN اگه 6 گانه گرفتنِ هانری نابوذ شدنه من دیگه حرفی ندارم, به هر چی میخواست رسید توی بارسا, یکی از ارکان اصلی 6 گانه بود. باز تو سرتو بکن توی برف البته این که به هر چی میخواست رسید با ریده شدن تو فوتلالش تناقضی با هم نداره
نوشته اصلی توسط HASSAN نه باو تورس و شوچنکو و روبن با چلسی توپ طلا گرفتن همش لیورپول ی مهاجم عالی میسازه ی تیم میاد میرینه تو اون اون از اوون که رئال رید بهش.. اون از تورس اینم از سوارز که البته هنوز نامشخصه وضعیت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 151 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن