یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
این امضا تا هشتم آذر که تولدم هست همینجوری میمونه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آرامش قبل از طوفان همه جا را فرا گرفته بود. انگار كسی باید می آمد و زنگار از چهره غزل می زدود و به آن حیاتی شورانگیز و پربار می بخشید ...
این اتفاق دیر یا زود افتاد: «حنجره زخمی تغزل» جایزه «فروغ فرخزاد» را در آن دوران كه جزو معتبرترین جوایز ادبی ایران به شمار می رفت، تسخیر کرد .
مردی از پس كوچه های تو در تو... با جان كلامش می شتافت تا نقشی ماندگار شود و قبل از غروب خورشید آن قله را فتح کند.
بسیاری از صاحب نظران معتقد بودند عمر شعر كلاسیك به پایان رسیده است اما منزوی ثابت كرد هنوز می توان در قالب غزل شعر سرود.
Farzin Gharahgozloo
به مناسبت این ایام مطلبی رو که سالها درموردش سکوت کرده بودم با شما درمیان میگذارم ،چند سال پیش، آلبوم "خاموش" با صدای غلام کویتی پور و ترانه های حسین غیاثی و میثم یوسفی (البته عمده قطعه ها) به تهیه کنندگی سعید گلابگیر و موسیقی من و تنظیم های پیانویی رضا طاجبخش (پوزش از دوستان نوازنده تعداد زیاده) در استودیو پاپ با نظارت ناصر فرهودی و صدابرداری میلاد فرهودی با هدف ارتقا سطح موسیقی مذهبی کشور تولید شد. با اینکه ریشه های مذهبی زیادی ندارم کار را با عشق انجام دادم، آلبوم پس از انتشارِ بسیار محدودی از بازار جمع شد و تقریباً شنیده نشد، گویا دلیل، استفاده از سازهای غیر مرسوم در این سبک موسیقی و اُوِرتورهای طولانی که اثر را موسیقایی کرده بود، بوده. تصمیم گرفتم قطعه ها را به اشتراک بگذارم تا نظر شما را هم بدانم، آیا این آلبوم میتوانسته سطح موسیقی مذهبی کشور را بالا ببرد و از این حالت فقط سنج و دُهل و بعضاً تِکنوخارج کند یا توهینی بوده بر حریم خصوصی این سَبک از موسیقی، قطعه اول تقدیم شما... ( لطفاً به این نکته اشاره نکنید که با این قطعاط نمیشود سینه زد یا دربعضی از اشعار اشاره مستقیم به اسامی و واقعه ها نشده پس کار مذهبی نیست ، هدف گریاندن نبوده به فکر فرو بردن بیشتر مد نظر بوده)
Meisam Yousefi
در مورد اين آلبوم و اون روزهاي سال ٨٨ خيلي حرف دارم. ايشالا به وقتش... فرداي ضبط همين قطعه بود كه به دعوت دوستان به يكي از شعب بازجويي وزارت اطلاعات رفتم... از اين جهت هرگز اين قطعه رو فراموش نمي كنم. كاري كه ترانه ش رو هم تو شرايط عجيبي به شكل مشترك با حسين غياثي نوشتيم و ... بماند براي بعد... فقط توجه كنيد كه آلبوم چطور با صداي زن شروع مي شه!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
لاشیا گیر دادن به یغما
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
این اروره اعصاب نزاشته واسم...یه سری سایتا که میرم این میاد بعد یه صفحه ی دیگه وا میشه
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
در حال حاضر 505 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 505 مهمان ها)