صفحه 8254 از 12529 نخستنخست ... 725477548154820482448252825382548255825682648304835487549254 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 82,531 به 82,540 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    تاسوعا همه جا بستس الان داره به هر دری میزنه کلپچ گیر بیاره

حالا انقدر بگين دخي بياد ببينه راجع به كله پاچه حرف ميزنين ديگه ولم نكنه

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    تاسوعا همه جا بستس الان داره به هر دری میزنه کلپچ گیر بیاره
    اون به هر صورت باشه ، میره گیر میاره زنگ میزنه به طرف ، وسط مراسم هم باشه میکشونش مغازه ، براش درست کنه

Moderator

4. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    الان یه دوسیب میچسبه

فوق حرفه ای
    بخش‌هایی از صحبت‌های الهام چرخنده:
    اگر اجازه بدید عرایضم رو با فرمایش حضرت آقا شروع کنم...
    ...
    من امروز اینجا نیستم برای اثبات الهام ‫چرخنده‬، برای اینکه الهام چرخنده آن‌قدر افتخارات در زندگیش داشته که احتیاجی به زنده باد و مرده باد عزیزان نداره...
    ...
    خیلی ممنونم که زینبی‌ها و زهرایی‌ها اینجا هستند...
    هیچ به این فکر کردید که چندین سال هست که در ایام سوگواری شیعه... یک هجمه سیاسی کثیف رو وارد این قضیه (محرم) می‌کنند که جوانان ما رو دور بکنند از فضای مذهبی و عشق‌بازی با ائمه اطهار
    ...
    امسال داستان جدیدی که به وجود آوردند اینه که دقیقا نزدیک به کمتر از ۷ روز رسیدن به ایام سوگواری محرم که بهترین فرصت برای تزکیه نفس...
    ...
    همه حرفم با اون کسانیه که میگن بچه ولایی‌ها، بچه مذهبی‌ها، بچه ریشوها، ساندیس‌خورا، چادری‌ها و... اسیدپاشی‬ کردند...

کدوم آدم مذهبی انقدر حیوان صفته؟
    ...
    یک ذره ناراحتم، آره از یک جایی اومدم که توپم پره
    برید توی فضای مجازی ببینید که چطوری دارن می‌زننمون
    ...
    همه بچه‌هایی که من رو در سینما می‌شناسند می‌دونند که سال‌ها من در عرصه‌های مختلف همینجوری ایستادم و حرف زدم...
    امروز من می‌تونم یک الگو باشم...
    ...
    میگن هر خانمی که حجاب داره کدیه،‌ هر خانمی که دماغش رو عمل نکرده از پشت کوه اومده... برو بابا!

یا مثلا میگن خانومه آدم حسابی بود، یک بوی عطری می‌داد، موها رنگ کرده ناخن‌ها کاشته شده...
    ...
    ای کاش ما بلد بودیم مثل اونها که الویس پریسلی و مایلکشون رو تبلیغ می‌کنند... چون تابو ندارند، ائمه ندارند، ریشه ندارند، ما ریشه‌هامون تو خاکه نه تو آب... کاش بلد بودیم حضرت زهرا و مولا علی رو به دنیا بفهمونیم که الان پر بود از زهرایی و مولایی

از زمانی که رشته مهندسی معماری قبول شدم و کلی سوت و دست و هورا برام کشیدند تا زمانی که به نام «الهام یاعلی» توی تیم والیبال می‌شناختم تا بعد که افتخارات دیگه در زندگی کسب کردم و بزرگترین افتخارم داشتن دو تا پسره، امروز بزرگترین افتخارم داشتن چادر حضرت زهراست
    من اینجا اعلام می‌کنم عین یک سرباز، عین یک بانوی قدرتمندی که احساس می‌کنه یک سربازه، اگر که دفاع از باورهای دینی، تببین اسلام، بیداری اسلامی، عشق به ائمه اطهار، اردات به ولایت و ولی، ‫چاپلوسی‬ و ریاست، الهام چرخنده باریاترین، ریاکارترین و چاپلوس‌ترین فرد دهه خواهد بود.
    چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    الان یه دوسیب میچسبه
    سیگار دو سیب ؟

فوق حرفه ای
    تو این هفته خیلی ضرر کردم

خیلی دوست داشتم بشینم تنهای تنهای تنها یه آلبالو بزنم به بدن
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط SINA نمایش پست ها

تا آخر هفته یه لیست از سوال های تاریخ معاصر برات پخ میکنم به مرور بپرس ازش

هستم خدمتت اتفاقا از بحث تاریخی خوشش میاد 100 تام باشه همه رو توضیح میده

10. 2 کاربر مقابل از asc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    الهام چرخ دنده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط SINA نمایش پست ها
    بخش‌هایی از صحبت‌های الهام چرخنده:
    اگر اجازه بدید عرایضم رو با فرمایش حضرت آقا شروع کنم...
    ...
    من امروز اینجا نیستم برای اثبات الهام ‫چرخنده‬، برای اینکه الهام چرخنده آن‌قدر افتخارات در زندگیش داشته که احتیاجی به زنده باد و مرده باد عزیزان نداره...
    ...
    خیلی ممنونم که زینبی‌ها و زهرایی‌ها اینجا هستند...
    هیچ به این فکر کردید که چندین سال هست که در ایام سوگواری شیعه... یک هجمه سیاسی کثیف رو وارد این قضیه (محرم) می‌کنند که جوانان ما رو دور بکنند از فضای مذهبی و عشق‌بازی با ائمه اطهار
    ...
    امسال داستان جدیدی که به وجود آوردند اینه که دقیقا نزدیک به کمتر از ۷ روز رسیدن به ایام سوگواری محرم که بهترین فرصت برای تزکیه نفس...
    ...
    همه حرفم با اون کسانیه که میگن بچه ولایی‌ها، بچه مذهبی‌ها، بچه ریشوها، ساندیس‌خورا، چادری‌ها و... اسیدپاشی‬ کردند...

کدوم آدم مذهبی انقدر حیوان صفته؟
    ...
    یک ذره ناراحتم، آره از یک جایی اومدم که توپم پره
    برید توی فضای مجازی ببینید که چطوری دارن می‌زننمون
    ...
    همه بچه‌هایی که من رو در سینما می‌شناسند می‌دونند که سال‌ها من در عرصه‌های مختلف همینجوری ایستادم و حرف زدم...
    امروز من می‌تونم یک الگو باشم...
    ...
    میگن هر خانمی که حجاب داره کدیه،‌ هر خانمی که دماغش رو عمل نکرده از پشت کوه اومده... برو بابا!

یا مثلا میگن خانومه آدم حسابی بود، یک بوی عطری می‌داد، موها رنگ کرده ناخن‌ها کاشته شده...
    ...
    ای کاش ما بلد بودیم مثل اونها که الویس پریسلی و مایلکشون رو تبلیغ می‌کنند... چون تابو ندارند، ائمه ندارند، ریشه ندارند، ما ریشه‌هامون تو خاکه نه تو آب... کاش بلد بودیم حضرت زهرا و مولا علی رو به دنیا بفهمونیم که الان پر بود از زهرایی و مولایی

از زمانی که رشته مهندسی معماری قبول شدم و کلی سوت و دست و هورا برام کشیدند تا زمانی که به نام «الهام یاعلی» توی تیم والیبال می‌شناختم تا بعد که افتخارات دیگه در زندگی کسب کردم و بزرگترین افتخارم داشتن دو تا پسره، امروز بزرگترین افتخارم داشتن چادر حضرت زهراست
    من اینجا اعلام می‌کنم عین یک سرباز، عین یک بانوی قدرتمندی که احساس می‌کنه یک سربازه، اگر که دفاع از باورهای دینی، تببین اسلام، بیداری اسلامی، عشق به ائمه اطهار، اردات به ولایت و ولی، ‫چاپلوسی‬ و ریاست، الهام چرخنده باریاترین، ریاکارترین و چاپلوس‌ترین فرد دهه خواهد بود.

صفحه 8254 از 12529 نخستنخست ... 725477548154820482448252825382548255825682648304835487549254 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 529 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 529 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع