نوشته اصلی توسط asc کلپچ ؟ آره میگفت این کدوم هیئته که کلپچ میده
امیر این مشکل بعدی ، قبلی کِی حل میشه چرا این سعید درست نمیکنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 منم بی اعتقاد نیستم ولی این رفیقمون چند سالی میشه رفته عسلویه ، امروز زنگ زد و به یاد دوران جاهلیت رفتیم دور زدیم با آهنگهای مدرن تاکینگ خوشا به سعادتتون كاش ما هم از اين رفيقا داشتيم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آره میگفت این کدوم هیئته که کلپچ میده هیئت نبود
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوشا به سعادتتون كاش ما هم از اين رفيقا داشتيم ای بابا همشون رفتن پِی زندگی ، فقط من موندم رفیق فابریکم رفت لس آنجلس ، یکی عسلویه ، بقیه هم ازدواج کردن
نوشته اصلی توسط asc هیئت نبود بهش گفتم خونه فامیلشون بوده ، گفت همه فامیل دارن ماهم فامیل داریم ینی عاشقِ کلپچِ
نوشته اصلی توسط A M I R دیگه درست نمیشه باید قالب جدید اماده شه ... کِی آماده میشه ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بهش گفتم خونه فامیلشون بوده ، گفت همه فامیل دارن ماهم فامیل داریم ینی عاشقِ کلپچِ همونقد که معلم کلپچ دوس داره من متنفرم یعنی جایی بوش را بیفته از دو کیلومتریش رد نمیشم
نوشته اصلی توسط asc همونقد که معلم کلپچ دوس داره من متنفرم یعنی جایی بوش را بیفته از دو کیلومتریش رد نمیشم منم همینطور ینی اگه شاگرداش بفمن راحت میتونن ازش نمره بگیرن آب کلپچ = 10 ، سیرابی = 12 و ...
نوشته اصلی توسط A M I R گفته 3 آذر ولی طرف هیچ بلد نیست احتمالا میرینه آخه یه جوری شده فروم که یه ساعت هم تاپیک بالا نیست حتما باید باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 552 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 552 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن