نوشته اصلی توسط Herzeleid برو زیر لحاف شبت بخیر بقول حسین پناهی صد لحافم کممه نوشته اصلی توسط mohammad خوشبحالت اینجا هنوزم کولر روشن میکنیم
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط kamyab پاک کن پستشو ، الان بهم اس ام اس داد خواب بودم بگو پاک کنه بدون شوخی ؟ دمت گرم پاک کردم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH سه میشه ، کامنتو پاک کردم . فعلا که چیزی نگفته درست و حسابی بگو قضیه چیه تا کمکت کنم! کامنت ممر دقیقا چیه؟؟ بذار ببینمش پست تو چی بوده؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid درست و حسابی بگو قضیه چیه تا کمکت کنم! کامنت ممر دقیقا چیه؟؟ بذار ببینمش پست تو چی بوده؟؟ به خیر گذشت بابا زیر پستم نوشته بود مخشو بزن دیگه ..
اگر تو تایم لاینت باشه پاک کنی کامتُ تموم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH به خیر گذشت بابا زیر پستم نوشته بود مخشو بزن دیگه .. عجبا... قصدی هم نداشته اون بنده خدا حالا پست تو چی بود؟؟
سابقه نداشته ممر کامنت بذاره برام ، یدونه گذاشت بعد چند سال رید بهم
نوشته اصلی توسط Herzeleid عجبا... قصدی هم نداشته اون بنده خدا حالا پست تو چی بود؟؟ میدونم نگفتم گه از قصد گذاشته عکسم بود دیگه
تقصیر امیره میگه ممر هر کاری میخواد بکنه میرینه
نوشته اصلی توسط Sajjad تقصیر امیره میگه ممر هر کاری میخواد بکنه میرینه باید این جمله شو طلا کاری کرد زد در مجمع
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 522 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 522 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن