نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ضعیف کشی میکنید دیگه اینه برنامه تون محسن صب گفت آهنگ کوبانی شب چیزی یادش نمیومد تو پیگیره برنامه 10 ماه پیشی؟
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Herzeleid یعنی میخوای بگی طرف دختر رییس جمهور از کار درومد؟؟ نه بابا اون قضیه رو فعلا باید کنسلش کنم خبری شد رسمیش میکنم ، البته این ممر لاشی نباید بفهمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mil AD
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه بابا اون قضیه رو فعلا باید کنسلش کنم خبری شد رسمیش میکنم ، البته این ممر لاشی نباید بفهمه یعنی این همه مدت ما رُ مچل خودت کرده بودی
نوشته اصلی توسط SINA محسن صب گفت آهنگ کوبانی شب چیزی یادش نمیومد تو پیگیره برنامه 10 ماه پیشی؟ بره لاقل اونور چندتا عکس اونجا بندازه ، یه اب و هوا عوض کنه میپوسه اینجوری
نوشته اصلی توسط SINA محسنمون مال خودمونه به اینکاراش کاری نداشته باش همون که صداشو ازت نگرفتیم بسه واست
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Herzeleid یعنی این همه مدت ما رُ مچل خودت کرده بودی نه بابا ، گفتم که فقط در حد حرف بود هنوز نرفتم جلو این ۳ روزه ندیدمش اصلا
نوشته اصلی توسط milad771 مرض ، تو هم اکسپت شدی لاشی ؟
نوشته اصلی توسط SINA رسمن هر مطلبی که میبینه تاپیک میشه از وقتی از رءال رفت اینطور شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 578 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 578 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن