نوشته اصلی توسط ehsan1361 اون طرفا برنج طارم درجه یک شمال پیدا میشه ؟ نه میگم امکانات مال شماست ، باور نمیکنی دیگه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بفرما البته هنو سرخ نشده نوش جان
هی منتظرم در خونه رو بزنن نذری بدن بم در این حد
نوشته اصلی توسط tandis_m نوش جان
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه میگم امکانات مال شماست ، باور نمیکنی دیگه پس بچه ها بیان نمایندگیشو بزنن چای دو غزال چی ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 پس بچه ها بیان نمایندگیشو بزنن چای دو غزال چی ؟ یه فروشگاه هست ، مال یه عربه ، گوشت حلال و این چیزا داره چیز میزای ایرانی هم پیدا میشه رانی ایرانی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هی منتظرم در خونه رو بزنن نذری بدن بم در این حد الهي خيليم خودتو ناراحت نكن من كه تو اين مملكتم 1 ظرف مرغ 2 تا ظرف قيمه آوردن يكيش كه انقد سياه بود فكر كردم قورمه س هيچكس نگاشم نكرد شونصد تام شله زرد خدا قبول كنه
نوشته اصلی توسط tandis_m الهي خيليم خودتو ناراحت نكن من كه تو اين مملكتم 1 ظرف مرغ 2 تا ظرف قيمه آوردن يكيش كه انقد سياه بود فكر كردم قورمه س هيچكس نگاشم نكرد شونصد تام شله زرد خدا قبول كنه نصف یخچال ما شده شله زرد همشم باید من بخورم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه فروشگاه هست ، مال یه عربه ، گوشت حلال و این چیزا داره چیز میزای ایرانی هم پیدا میشه رانی ایرانی قشنگ 2 تا تازه 2 تا هم نه يكي و نصفي ميوه توش پيدا ميكني اونم نميره تو دهنت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 569 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 569 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن