[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما ببینید .
کتاب کاملا فانتزی کودکانه و لحنش هم تا حدی همینطور کشش سه قسمت رو نداشت، شاخ و برگ اضافی دادن به یه اث خیلی قدرت می خواد که جکسون نشون داد این کاره نیست و یه فیلم شلخته بیرون اومد، وگرنه از دنیای تالکین و بالاخص سیلماریلیون حدیث برن و لوتین یا تورین تورامبار میتونه شاهکارهایی ساخته بشه
من قبلا ژانر فانتزی رُ دنبال میکردم و دوست داشتم اما الان دیگه نه...کشش نداره واسم!
به این معنی نیست که با فانتزی مخالف باشم و از بیخ بزنمش نه ولی ژانر فانتزی صرف رُ دیگه دنبال نمیکنم حتی میخواد قسمت بعدی هابیت باشه!
فانتزی رُ تا حدی میپنسدم که که درخمت فیلم باشه نه خود فیلم!
دقیقا، اون هم فانتزی یا بهتره بگیم فیلمهای عظیم کمپانی های سودجوی هالیوود، هیچ وقت قابل بخشش نیستن، نباید فراموش کرد که اسکورسیزیِ گاو خشمگین و راننده تاکسی چجور بعد از فیلم کازینو و رفتن به کمپانی های هالیوودی چه بر سرش اومد
وگرنه فیلمی مثل هزار توی پن شاهکاری بود، اصلا همین گیرمو دل تورو اومد هالیوود چه بر سرش اومد
دلیلی موجه برای فرار وودی آلن از هالیوود
البته من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام چیزی رُ به کسی توصیه کنم
ضمن این که بحث همیشه خوبه و من خودم ازش استقبال کردم همیشه
منتها بحث در این امور به نظر من سرانجامی نداره حداقل تا وقتی که طرفین بدون موضع بیان واسه بحث
یعنی تا وقتی تو و من با نگاه تعصبی بیایم و اسدتلالیمون بر پایه باورمون باشه فایده نداره
اول باید از این قید و بند ها راحت بشیم بعد برسیم به بحثی که شاید شاید نتیجه ای داشته باشه
مقصود این نیست که وقتی اعتقاد دارین بحث نکنین نه منظورم اینه اگر میخواین بحث کنید دیگه از مورد بحث مایه نذارید و چیزی رُ که قراره قضاوت بشه در مقام شاهد نگیرین
![]()
در حال حاضر 601 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 601 مهمان ها)