[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت پردهی شعر
جنگهای جهانی بزرگی درمیگیرد،
هیچ شاعری نمیخواهد
تو
به کسی جز خودش برسی؛
مسبّب همهی جنگهای جهانی
تویی،
وگرنه دیکتاتور هم یک آدم معمولی،
مثل من و تمام شاعران جهان است
که عاشقِ خاکِ سرزمینیست
که تو در آن زندگی میکنی...کامران رسول زاده
باز دیشب بحث دین راه انداخته بودین ؟
ما هم دوران جاهلیت داشتیم ولی نه مثه دهه هفتادی ها
جنگ (دهه ها) آخ جون
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
قوم ظالمین همینا هستن ها
شما یه برنامه اسکار رو نکاه کن ببین ملت آمریکا به یه چیزهایی میخنده که حتی یه لبخند خشک هم رو لب جوون ایرانی که من باشم نمیاره
بعد اونجا میفهمی که چقدر از لحاظ روحی افسرده تر و درمانده تر از یک خانم یا آقای آمریکایی یا اروپایی 60 ساله ایی(منی که بیست وسه چهارسالمه) ملت غمکین ..که حتی فرشته هامونم سیاه پوشن احتمالا
چون برنامه به دلخواه تو نیس واسه 80 میلیون تصمیم میکری تو برنامه زنده که نبینن ..همچین میکه ماهواره انکار فیلم س.وپر کذاشتن اونم فقط واسه زن وبچه این ..مرتیکه دیوث قرمساق gorg sefat در لباس میش ..ای همون امیرالمونین بزنه به کمر قوم شما که حتی همون قرانم بلد نیستین خودتون رو تو یک لباس پوشوندید هی از این شبکه برو به اون شبکه دو دقه سه دقه یک ساعت زر بزن اندازه دوبرار من کارکر پول بکیر دوباره جاتو بده به آخوند بغلی ...آخه دیوث تو چس کودوم ک.ونی که میای تعیین میکنی کی چی ببینه
کاملا تایید
(البته لینک اشتباهه برادر)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 308 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 308 مهمان ها)