ملت رفتن عکس گرفتن من اصن نمیدونستم کی میاد مثه این پارتی هم نداریم بریم نزدیکش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت رفتن عکس گرفتن من اصن نمیدونستم کی میاد مثه این پارتی هم نداریم بریم نزدیکش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعار مردان اراکی در روز مرد::
نه شورت میخوایم نه زیرپوش----فقط بَلید بَلیم توش!!!!!!!!
استعفای ناگهانی مجری تلویزیون روی آنتن زنده
برای نخستین*بار در تاریخ بعد از انقلاب، عوامل یک برنامه تلویزیونی در ایران مقابل دوربین زنده از اختلاف نظر خود با مدیران صداوسیما سخن گفته و استعفا کردند.
روز دوشنبه 22 اردیبهشت*ماه، «نجم*الدین شریعتی»، مجری برنامه مذهبی «سمت خدا» که از شبکه 3 سیما پخش می*شود، روی آنتن زنده به برکناری «سیدعبدالمجید رکنی» اشاره کرد و گفت: «اگر تهیه*کننده برنگردد، من هم این برنامه را اجرا نمی*کنم.»
به دنبال این رخداد، حجت*الاسلام حبیب*الله فرحزاد که به عنوان کارشناس روزهای دوشنبه در این برنامه زنده حضور داشت نیز گفت: «باید این را بگویم که حتی به رکنی اجازه نمی*دهند پایش را به استودیو بگذارد. تنشی در بین مسئولان صداوسیما و تهیه*کننده برنامه بوده و هر چه ما به مسئولان رو انداختیم آنها روی ما را زمین زدند. بنابراین اگر تهیه کننده و مجری برنامه برنگردد، ما کارشناس*ها هم دیگر به این برنامه نخواهیم آمد.»
رم گوشیت چشه ممدمشکلش؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
ولادت امیرالمومنین خودمون رو تبریک میگم
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)