نوشته اصلی توسط A M I R 20 کیلو ترشی از اصفهان میبری تهران ؟؟اخرش اصفهانی هستی اااا خوبه يادم انداختي كرايه راهمو كي ميده؟ تا توابع راه زياده
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Maryam من وقتي تند حرف ميزنم و حواسم نيست لهجم برميگرده به ولايت اكثرا حواسم هست يه موقع هايي از دستم در ميره ديگه لهجه داشتن چیزه بدی نیست
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط A M I R 20 کیلو ترشی از اصفهان میبری تهران ؟؟اخرش اصفهانی هستی الانم که اینجاس با نت خوابگاه و لپ تاپ رفیقش اومده اینا پول به این چیزا نمیدن
نوشته اصلی توسط SINA لهجه داشتن چیزه بدی نیست گويا زياد لهجه اصفهاني رو از نزديك نشنيدي
نوشته اصلی توسط A M I R توابع هم ساکن هستی نه من ناف تهرانم تا توابع پياده كه قرار نيس برم
نوشته اصلی توسط SINA الانم که اینجاس با نت خوابگاه و لپ تاپ رفیقش اومده اینا پول به این چیزا نمیدن اتفاقا الان داهاتم
نوشته اصلی توسط Maryam گويا زياد لهجه اصفهاني رو از نزديك نشنيدي شنیدنش که شنیدم ولی گویا زیاد نیوده
نوشته اصلی توسط ahmadsp گفتم بخوام برم شمال 2 هفته غیب میشه در چه حالی؟
نوشته اصلی توسط SINA شنیدنش که شنیدم ولی گویا زیاد نیوده زياد لهجه نداشتن انگار از اونايي ام نيستم كه ته كلمه هاشون ـِس ـِس ميكنن طرز بيان جمله هام اصفهانيه اتفاقا خودمم خوشم مياد ولي ديگه لهجه اصفهاني زيادش حال به هم زنه خودم ميدونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 514 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 514 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن