ملت رفتن عکس گرفتن من اصن نمیدونستم کی میاد مثه این پارتی هم نداریم بریم نزدیکش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت رفتن عکس گرفتن من اصن نمیدونستم کی میاد مثه این پارتی هم نداریم بریم نزدیکش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعار مردان اراکی در روز مرد::
نه شورت میخوایم نه زیرپوش----فقط بَلید بَلیم توش!!!!!!!!
استعفای ناگهانی مجری تلویزیون روی آنتن زنده
برای نخستین*بار در تاریخ بعد از انقلاب، عوامل یک برنامه تلویزیونی در ایران مقابل دوربین زنده از اختلاف نظر خود با مدیران صداوسیما سخن گفته و استعفا کردند.
روز دوشنبه 22 اردیبهشت*ماه، «نجم*الدین شریعتی»، مجری برنامه مذهبی «سمت خدا» که از شبکه 3 سیما پخش می*شود، روی آنتن زنده به برکناری «سیدعبدالمجید رکنی» اشاره کرد و گفت: «اگر تهیه*کننده برنگردد، من هم این برنامه را اجرا نمی*کنم.»
به دنبال این رخداد، حجت*الاسلام حبیب*الله فرحزاد که به عنوان کارشناس روزهای دوشنبه در این برنامه زنده حضور داشت نیز گفت: «باید این را بگویم که حتی به رکنی اجازه نمی*دهند پایش را به استودیو بگذارد. تنشی در بین مسئولان صداوسیما و تهیه*کننده برنامه بوده و هر چه ما به مسئولان رو انداختیم آنها روی ما را زمین زدند. بنابراین اگر تهیه کننده و مجری برنامه برنگردد، ما کارشناس*ها هم دیگر به این برنامه نخواهیم آمد.»
رم گوشیت چشه ممدمشکلش؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
ولادت امیرالمومنین خودمون رو تبریک میگم
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)