نوشته اصلی توسط mali68 اخه گفت تو برو کهنتو بشور..زنو چه به رانندگی خون جلو چشمامو گرفت..تو که درکم میکنی؟ تُف به این مردونگی که به عربده شی و قلدری
نوشته اصلی توسط Maryam دوست عزيز آرامشتو هميشه حفظ كن مردا هميشه وقتي ميبينن يه خانوم پشت فرمونه فك ميكنن وظيفه دارن بهش تيكه بندازن شما كه نبايد قفل فرمون بكشي روش وقتی بهم توهین میکنه که نمیتونم عین چاله میدونیا منم فحش بدم قفل فرمون دراوردم خفه شه..عصبی بودم خودمم
نوشته اصلی توسط HASSAN از مهدوی کیا خوشِت نمیاد؟ نه.....هیچ وقت دوستش نداشتم!
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه خوشم اومد... الحق که داش ملی خودمی بابام سوییچو گرفت گفت تو واسه جامعه خطرناکی همون با تاکسی بیا برو
نوشته اصلی توسط mali68 وقتی بهم توهین میکنه که نمیتونم عین چاله میدونیا منم فحش بدم قفل فرمون دراوردم خفه شه..عصبی بودم خودمم من مدافع حقوق زنانم باور كن ده بار تاحالا واسم پيش اومده پسرا موقع رانندگي اذيتم كردن يا فحش دادن ولي محلشون كه ندي براشون بدتره
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط mali68 بابام سوییچو گرفت گفت تو واسه جامعه خطرناکی همون با تاکسی بیا برو
نوشته اصلی توسط mali68 وقتی بهم توهین میکنه که نمیتونم عین چاله میدونیا منم فحش بدم قفل فرمون دراوردم خفه شه..عصبی بودم خودمم تو مگه اون سریال اکبرُ نمیبینی؟؟ چارش یه نخ سیگاره اخه در شان و شخصیت تو دهن به دهن بذاری با چهار تا خزی؟؟ سکوت میکردی و یا محترامه حرف میزدی
از بيدار بودن خسته شدم از شش صبح بيدارم شب هنگي بخير دوستان
نوشته اصلی توسط Maryam من مدافع حقوق زنانم باور كن ده بار تاحالا واسم پيش اومده پسرا موقع رانندگي اذيتم كردن يا فحش دادن ولي محلشون كه ندي براشون بدتره این که کار هر روزم پشت چراغ قرمز و موقع پارک کردنه..اون کارو نمیکردم ساکت نمیشد مرتیکه
نوشته اصلی توسط Maryam من مدافع حقوق زنانم باور كن ده بار تاحالا واسم پيش اومده پسرا موقع رانندگي اذيتم كردن يا فحش دادن ولي محلشون كه ندي براشون بدتره پارک دوبلم بلدی؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 141 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 141 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن