نوشته اصلی توسط Milad در عوض افت سرعت ندارم در ضمن دانلود منیجرو تنظیم میکنی خودش تا صبح دانلود میشه و خاموش میشه فک کن در این حد بفهمه
نوشته اصلی توسط HO33E!N امسال سیستم فیفا عوض شده؟تعداد گل و پاس گل در مجموع محاسبه میشه؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط HO33E!N شماره 22 هم برا من ممدو نیاریم اخبارو درون باشگاه رو میره به روزنامه ها میگه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قول بده ولتون کردم رفتم رئال کله خوک نندازین تو زمین
نوشته اصلی توسط HO33E!N فک کن در این حد بفهمه داشتم با خودم میگفتم حسین کجاست که یه هو اومدی
نوشته اصلی توسط Milad ممدو نیاریم اخبارو درون باشگاه رو میره به روزنامه ها میگه ممدُ امسال نه سال دیگه میفروشیمش به کوردوبا
نوشته اصلی توسط HO33E!N فک کن در این حد بفهمه من فقط در حد روشن و خاموش کردن سیستم بلدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N قول بده ولتون کردم رفتم رئال کله خوک نندازین تو زمین همون تو غارسا بمون نه اینور محبوب میشی نه اونور
نوشته اصلی توسط mohammad من فقط در حد روشن و خاموش کردن سیستم بلدم دزیره دیدی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N ممدُ امسال نه سال دیگه میفروشیمش به کوردوبا بهترین بازیکن تاریخ رو میخواین بفروشین به کوردوبا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 579 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 579 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن