نوشته اصلی توسط Sajjad بعدا بیا خصوصی میحرفیم ولی تو که میگی از همه جا دوست دختر داشتم بعد ازدواج میخوای چیکار کنی ؟ این عادت تو سرت میمونه
نوشته اصلی توسط DePreSso ولی تو که میگی از همه جا دوست دختر داشتم بعد ازدواج میخوای چیکار کنی ؟ این عادت تو سرت میمونه میفته باو ، این دو سالو بخونم بعد میرم سربازی برگردم دیگه میرم تو فاز زن و زندگی
نوشته اصلی توسط HO33E!N اینُ یه زمانی مجتبی نامی که عشق کریس بود به زور ما رُ نشوند پای این نوشته اصلی توسط Herzeleid ببین ضرر نمیکنی از اون حال خوشی داراست اینم فک کنم مث لوک اکثر سکانساش برام آشنا باشه
نوشته اصلی توسط DePreSso ولی تو که میگی از همه جا دوست دختر داشتم بعد ازدواج میخوای چیکار کنی ؟ این عادت تو سرت میمونه یه رفیق دارم از اون ******* ی عالم دیگه کار نکرده نذاشته همه بهش میگفتن زنت ******* از آب در میاد با 27 سال سن رفت یه دختر 17 ساله گرفت که خیالش راحت باشه
نوشته اصلی توسط AkbaR اینم فک کنم مث لوک اکثر سکانساش برام آشنا باشه نوشته اصلی توسط Herzeleid ببین ضرر نمیکنی از اون حال خوشی داراست سه شنبه از الان آف
همه معیارای دختر ایده الشون ر بگن
نوشته اصلی توسط HO33E!N سه شنبه از الان آف من و اکبر یه فیلم میبینیم که تو دیدی
نوشته اصلی توسط Herzeleid همه معیارای دختر ایده الشون ر بگن پولدار باشه و خوشکل اخلاقش با کتک درست میشه
نوشته اصلی توسط Sajjad میفته باو ، این دو سالو بخونم بعد میرم سربازی برگردم دیگه میرم تو فاز زن و زندگی تا اسم سربازی میاد داغ دلم تازه میشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid من و اکبر یه فیلم میبینیم که تو دیدی بعیده همچی چیزی یادم نمیاد چیزی دیده باشم که شما ندیدین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 466 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 466 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن