نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بهترین کاراشون چیه ؟ من متال گوش نمیدم این مطالبی بود که صرفا جهت اطلاع خوندم سرچ بزنی بعضی از این گروهها عاشقان سینه چاک دارن وب زدن براشون حتمن معرفی کردن
این اهنگ جز از دقیقه 1:50 تا 2 مخصوصا 1:57 محسن جیغ میزنه.. صداش خرابه چرا جایگزین نکردن
نوشته اصلی توسط Chavosh البته نسخه سانسور شده بود چون دیدی که همشون موهاشون بیرون بود نه دقت نکردم به اونجاهاش صداش یه جوری بود بیشتر حواسم به دیالوگاشون بود خداییش معرکه مینویسه
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط SINA نه دقت نکردم به اونجاهاش صداش یه جوری بود بیشتر حواسم به دیالوگاشون بود خداییش معرکه مینویسه میگن باید کارگردان بازی بگیره این یارو گندبکه اسمش چی بود همش اکشن بازی میکنه95 درصد فیلماش یجوره ببین اینجا چیکار کرده
نوشته اصلی توسط Chavosh من متال گوش نمیدم این مطالبی بود که صرفا جهت اطلاع خوندم سرچ بزنی بعضی از این گروهها عاشقان سینه چاک دارن وب زدن براشون حتمن معرفی کردن منم گوش نمیدم ،گفتی فک کردم دنبال میکنی اوکی دمت گرم
نوشته اصلی توسط Sajjad من اصلا کاری ندارم هر چی میخواد گوش کنه اینه میپره به ما سو تفاهم شده... اهل پریدن نیست الی
جمشید هاشم پور
ریدن باو کلی آدم جمع کردن یه ویدئو واسه جز درست کردن آدم عنش میگیره
نوشته اصلی توسط Sajjad ریدن باو کلی آدم جمع کردن یه ویدئو واسه جز درست کردن آدم عنش میگیره باز کی ریده
نوشته اصلی توسط Sajjad ریدن باو کلی آدم جمع کردن یه ویدئو واسه جز درست کردن آدم عنش میگیره کو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 413 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 413 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن