نوشته اصلی توسط MaMaTiR ایران از ایتالیا بدتره خوبه برا ما همه بازیای زیر دو گل
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Herzeleid چهانبخش چی داره خدایی؟؟؟ من فقط اون که با صادقی فیت داده بدم نمیاد....بقیه از دم..... همون خودش کلی خوب بود.. ی تک اهنگ بود که بعد تو البومشم گذاشت.. دلتنگی.. اونم خیلی خوشم اومد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR زدمیدونه تو اسلوونی هم هست .. تیم صدر با تیم ته جدول
نوشته اصلی توسط Gambler خوبه برا ما همه بازیای زیر دو گل تراکتور و سایپا مشکوک میزنه فقط پیکان رو میشه 100% اندر گرفت که دیروز بازی کرد
سایت قمار بازی شروع شد نشد بزنم پدیدرو
نوشته اصلی توسط Gambler سایت قمار بازی شروع شد نشد بزنم پدیدرو همین کم مونده بود رو پدیده بری
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کاربران روزنامه رئال مادرید, مسی رو بهترین بازیکن تاریخ دونستن! اثرات نظرسنجی فوتبال 120 تو جدی نگیر
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تراکتور و سایپا مشکوک میزنه فقط پیکان رو میشه 100% اندر گرفت که دیروز بازی کرد بازیای ملوان همه زیر 2 گله بزن پولتو ریختن؟
نوشته اصلی توسط Gambler بازیای ملوان همه زیر 2 گله بزن پولتو ریختن؟ اره ریختن به پشتیبانی پیام دادم گفتم 4 روز شده گفت سرمون خیلی شلوغه.. بزودی میریزیم.. 3.4 ساعت بعد ریختن سرشون شلوغهملت به اف رفتن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 496 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 496 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن