نوشته اصلی توسط Milad مشدیا از ما اراکیا گشنه ترن یره شله یه میفهمی شله یه شوخی ک نیس
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Chavosh تازه باز این حلیمی که اینجا درس میکنن با حلیمای تهران بقیه جاها زمین تا اسمون فرق میکنه تو تهران حلیمو با شکر میخورن ! حالت بهم میخوره یه قاشقشو بخوری منم حلیمو با شکر میخورم تو خانواده فقط من باشکر میخورم بقیه بدشون میاد
نوشته اصلی توسط Gambler یره شله یه میفهمی شله یه شوخی ک نیس والا ما واسه کباب اینجوری نمیکنیم
Hero Enter Viva Real Madrid
بقول پسر عمه زا: نوش جونم گوش شه به رونم
نوشته اصلی توسط mohammad منم حلیمو با شکر میخورم تو خانواده فقط من باشکر میخورم بقیه بدشون میاد منم باشکر میخوردم انقدر مسخرم کردن الان دیگه با نمک میخورم
نوشته اصلی توسط mohammad از کجا همدیگرو میشناسین همین اونش زیاد مهم نیست مهم اینه با سابقه ای که تو داری و با نقلایی که گرفتی امشب رفاقتمون به احتمال قوی بهم میخوره
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Gambler آش نیس تو مایه های حلیمه دوما شله باید تند باشه وقیمش زیاد.این دوتا رونداشت شله بی کیفیتیه تند نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi ما دقیقا به همین غلظت میگیم شله نمیگیم مگه شماليام دارن
نوشته اصلی توسط SINA اونش زیاد مهم نیست مهم اینه با سابقه ای که تو داری و با نقلایی که گرفتی امشب رفاقتمون به احتمال قوی بهم میخوره توکل کن به خدا صدقه بده
امسال هر کی واسمون نذری اورد عدس پلو بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 517 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 517 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن