نوشته اصلی توسط Herzeleid یحتمل پای 120 همه به 6 رای بدن
نوشته اصلی توسط Herzeleid بعد از قهرمانی با چلسی خوزه شاید فقط یه حسرت داشته باشه اونم نیمکت بارساست بعد از اخراج ریکارد, با مورینیو مذاکره کردن, قرار بود پپ دستیارش بشه قبول نکرد, انریکه رو برای دستیاری میخواست مرغابی های فان2 فوتبال120 رو دیدی؟
نوشته اصلی توسط HASSAN در اعتبار نظرسنجی 120 نتایج هفته قبلش کافیه البته من خودم فرگوسن رُ بهترین مربی 2 دهه اخیر و خوزه رُ بهترین مربی دهه اخیر میدونم
نوشته اصلی توسط HASSAN بعد از اخراج ریکارد, با مورینیو مذاکره کردن, قرار بود پپ دستیارش بشه قبول نکرد, انریکه رو برای دستیاری میخواست مرغابی های فان2 فوتبال120 رو دیدی؟ ها قرار بود بیاد اونجا ....نشد دیگه البته توفیق اجباری بود واسه پپ ها دیدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid ها قرار بود بیاد اونجا ....نشد دیگه البته توفیق اجباری بود واسه پپ ها دیدم پنالتی جدال مغزها هم عالی بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid در اعتبار نظرسنجی 120 نتایج هفته قبلش کافیه البته من خودم فرگوسن رُ بهترین مربی 2 دهه اخیر و خوزه رُ بهترین مربی دهه اخیر میدونم فرگوسن
دوستم رفته بود عربستان سوغاتی کاندوم آورده . . . . . . . . . . . دارم ازش به جا کیسه زباله استفاده میکنم الان 1ماهه هنوز پر نشده ...
داه رو ندارم انچه که میبینیست
نتایج نظرسنجی
این کیه آوردن برنامه هفت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 250 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 250 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن