نوشته اصلی توسط HO33E!N من ادعا ندارم...من 5-6 ماهه زدم تو این فاز ...اگر 3 ماه پیش زمان جام جهانی میپرسیدی چه میگفتی راستی بتمن و جوکر هم ندیدی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط AkbaR فردام لیستش کن فیلمای اکران چن روز آینده رو هم الان لیستش کن hotel rwanda rio bravo محصول 1959 La double vie de Voronique مهمونای عزیز میتونن برا عضویت با این 3 فیلم امتحان بدن
نوشته اصلی توسط Armila اخه حیفم میاد اینقدر مشتاق و علاقمندن به فیلم از تجربیاتم بهرمند نشن و در گمراهی بمونن بیا خودمون یه گروه بزنیم
نوشته اصلی توسط AkbaR باید با مهره هفتم شروع می کردی اهوم راست میگیا دیگه طاقت حسین به اونجا قد نمیده
نوشته اصلی توسط Milad راستی بتمن و جوکر هم ندیدی علاقه ای به دیدن فیلمایی مثل اینا و ارباب حلقه ها یا هری پاتر و این جفنگیات ندارم
نوشته اصلی توسط HO33E!N hotel rwanda rio bravo محصول 1959 La double vie de Voronique مهمونای عزیز میتونن برا عضویت با این 3 فیلم امتحان بدن متشکرانه ام
نوشته اصلی توسط Milad بیا خودمون یه گروه بزنیم قبول نیست ما خیلی قوی میشیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N علاقه ای به دیدن فیلمایی مثل اینا و ارباب حلقه ها یا هری پاتر و این جفنگیات ندارم حسین یه نکته فعلا ساراباند رُ نبین من فکر میکردم قبلیا ري دیدی اینُ پشنهاد دادم! ولی زوده هنوز...
نوشته اصلی توسط Herzeleid حسین یه نکته فعلا ساراباند رُ نبین من فکر میکردم قبلیا ري دیدی اینُ پشنهاد دادم! ولی زوده هنوز... سه شنبه ببینین
نوشته اصلی توسط HO33E!N علاقه ای به دیدن فیلمایی مثل اینا و ارباب حلقه ها یا هری پاتر و این جفنگیات ندارم همیشه عادت داری همه چیو به هم قاطی کنیا وقتی دلبوسکه رو میزاری کنار دومنک بیشتر هم ازت انتظار نمیره بتمن و جوکر و ارباب حلقه ها رو میزاری کناره هری پاتر و اسپایدر من ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 517 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 517 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن