نوشته اصلی توسط Herzeleid به نظرم بهتره با کمدی و انیمشین شروع کنن تام و جری خوبه؟
نوشته اصلی توسط Milad تیم ما یه تیم نوپاست که فقط به یه لیدر احتیاج داره اکبر اهل چالش حتی اگر گروه ما هم از هم بپاشه مثل بعضیا نیست خونه نشین بشه تا یه تیم خوب واسش پیدا شه میره و یه تیم متوسط میگیره
میترسم اخر مجبور شم احمدو به عنوان بازیکن ازاد بخرم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط AkbaR کی بهتر از احمد بعیده بهشون افتخار بده
نوشته اصلی توسط AkbaR خودم گفتم خودم نمی دونم موضوع چیه کی به کیه شایدم ننه فیلم انیمال کینگدوم بین بهترین مادرا دو گزینه داریم ولی در مورد گند ترین مادر مادرِ محبوبه با اختلاف صدره
نوشته اصلی توسط Armila میره صفحه ی ورود چیزی نمیاد Sunset Blvd 1950
حسین صحبتای جدید اقامون رُ خوندی؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اکبر اهل چالش حتی اگر گروه ما هم از هم بپاشه مثل بعضیا نیست خونه نشین بشه تا یه تیم خوب واسش پیدا شه میره و یه تیم متوسط میگیره امین میخاریا بزار امشب زود بخوابم
نوشته اصلی توسط Milad میترسم اخر مجبور شم احمدو به عنوان بازیکن ازاد بخرم یه چی تو مایه های اسین اخیر میشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N شما با فیلمای 2014 شروع کنین موفق ترین ما کارای مختلف در سال های مختلف رو در کنار هم میبینیم
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 509 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 509 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن