من سکوت و همیشه جایزنمیدونم تا هر کسی از راه رسید سوارت شه
ولی وقتی شرایط رو میبینی و دیماریا میگه من میرم پرز هم میگه برو مجبوری سکوت کنی چون حرف بزنی و علیه مدیر صحبت کنی وضع خراب تر میشه
بعد ما از مسائل درون باشگاهی خبر نداریم که خود کارلتو مگه نگفت من با انخل صحبت کردم ولی اون تصمیم خودشو گرفته ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
من 60 تا مصاحبه خوندم که گفته ما دو تا دروازه بان عالی داریم و احتیاجی به دروازه بان نیست...50 بار گفت دیماریا جایی نمیره
در ضمن به خاطر پول وقتی میگن که رئال 9 تا میده من یو 11 تا نه طرف حقش ُ بخواد بگن به خاطر پول رفته ...دیگه همه میدونن حق دیماریا خیلی بیشتر از 3 میلیون در سال هست ....دیماریا احتمالا به خاطر من یو افت کنه ولی مطمئنا جز 10 بازیکن برتر دنیاس اگر نگم 5 تا که میگم
حسین جان ایراد تو اینه که وقتی شب سیاهه میگی آسمون سیاهه ولی وقتی روز میشه نمیگی سفیده وروحرف خودت میمونی و باز میگی سیاهه باز که شب میشه میگی نگفتم آسمون سیاهه
Hero Enter
Viva Real Madrid
دیماریا هم پیشرفتشو مدیونه رئال و کارلوست همینطور که اوزیل مدیونه رئال و موست
در ضمن باشگاه گفت من 8 تا میدم فک نکنم کسی که عاشق رئال باشه به خاطر 2 یا سه یا حتی 4 بره
دیماریا تصمیمشو وقتی گرفت که توجام جهانی گفت مسی بهترینه
در ضمن یه چیزایی مشخصه ولی نمیشه حسین تو اون شرایط حرف زد
بخدا جدایی دیماریا و لوپز از روز اول مشخص بود ولی فرض رو براین بگیرکه میگفت لوپز میره و نمیرفت اونوفت چی میشد ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
Hero Enter
Viva Real Madrid
اصلا الان بحث دیماریا نیست .....چیزی که ما در جریان نیستیم خیلی ....هر چند که من مطمئنم دیماریا با 8 تا میموند ....اما مهم نی
من میگم مربی نباید برده ی مدیر ش باشه ولی کارلتو هست ....الان من برای شخصیت کنته بسیار بیشتر از آلگری احترام قائلم....
چون الگری نشست تا میلان نابود شد ولی کنته ترجیح داد بره تا برده آنیلی باشه
در حال حاضر 493 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 493 مهمان ها)