حسین مگه مورینیو نگفته بود رائول با ما میمونه ولی رفت
دلیلش هم کسی نبود جز شخص پرز و توافق شخصیش با رائول حالا باید مو قهر میکرد میرفت ؟
حسین مگه مورینیو نگفته بود رائول با ما میمونه ولی رفت
دلیلش هم کسی نبود جز شخص پرز و توافق شخصیش با رائول حالا باید مو قهر میکرد میرفت ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
فرق من و تو اینه که تو واست شخصیت مهمه ولی واس من مهم نیست فقط دوست دارم رئال موفق باشه
حالا به نظرت کونته رفت و الگری اومد به سود یووه شد ؟یووه ضرر کرد این وسط
در مورد کونته هم فک نمیکنم این چیزا باشه چون اگه میخواست بره میرفت من یو بارسا یا یه جا دیگه ولی وقتی ایتالیا پیشنهاد داد خواست بره
Hero Enter
Viva Real Madrid
حسین جان بحث به جاهای خوبی کشید ولی من فردا امتحان دارم برم بخوابم
Hero Enter
Viva Real Madrid
من روز اول و دوم نگفتم ...الان هم میگم خامس یک دهم دیماریا هم قبول ندارم ...شایدم به خاطر اینه که من سبک بازی سرعتی و دریبل زنی دیماریا رس به بازی کند و شوتای بسیار خوب و البته پاسای کلیدی خامس ترجیح میدم ....نظرمم عوض نشده
در مورد خسه هم من اینی که میگی یادم نمیاد....نمیگم که نگفتم ولی یادم نمیاد که گفته باشم .....مثلا درباه ی په په بگی تایید میکنم که متنفرم ازش ولی هیچ وقت نگفتم بازیکن بدیه کاسیاس هم که مواضعم روشنه ....این خسه هم یادم نمیاد خدایی اونقد یهم بحثی در موردش نبوده که بخواد تو ذهنم بمونه چی گفتم یا نگفتم ....شاید زمان مو گفته باشم خوب نیست ولی پارسال که فرصت پیدا کرد بهتر شد
دوستت دارم پریشان، شانـه میخواهی چه کار؟
دام بگذاری اسیــرم، دانـــه میخواهی چه کار؟
تــا ابد دور تــــو میگــــردم، بسوزان عشــق کــن
ای که شاعر سوختی، پروانه میخواهی چه کار؟
مُردم از بس شهــر را گشتـــم یکی عاقل نبود
راستی تو این همه دیوانه میخواهی چه کار؟
مثل من آواره شــــــــو از چـــــاردیــــــواری درآ!
در دل من قصر داری، خانه میخواهی چه کار؟
خُرد کن آیینه را در شعــــــر من خــــود را ببین
شرح این زیبایی از بیگانه میخواهی چه کار؟
شـرم را بگـــذار و یک آغــــــوش در من گریــــه کن
گریه کن پس شانه ی مردانه می خواهی چه کار؟
مهدی فرجی
پاشایی رف تو آی سی یو ..
حس خوبی ندارم !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 553 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 553 مهمان ها)