نوشته اصلی توسط ehsan1361 خامس یه بازیکن کاملاّ معمولی قبلاّ هم گفتم فصل بعد تتلو رو جاش میارن
نوشته اصلی توسط mohammad رونالدو از رو شکم سیری بازی میکرد شاید خستگی ولی بدترین بازیکن رئال بود کاش امشب خامس بشینه رو نیمکت نه ایسکو ایسکو خیلی زود بدنش تحلیل میره بهتره همون خامس باشه ایسکو خدا کنه یه کم رو شوتاش کار کنه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط hesamz فصل بعد تتلو رو جاش میارن تتل با 100 ملیون رکورد نقل و انتقالات رئال
نوشته اصلی توسط mohammad هزار و پونصد تومن انداختمحال ندارم برم عابر بانکاین 4 ماهه 85 تومن به برادرم بدهکارم حال ندارم برم پول بریزم تو حسابشمیگه کارتو بده خودم میرم ببین میتونی به خاطر 500 تومن به گامون بدی از بدهی پیش من حرف نزن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خامس یه بازیکن کاملاّ معمولی قبلاّ هم گفتم معمولی نی اما در سطح رئالم نیبازی با الکلاسیکو خیلی خوب بود و همینطور رفت بازی با لیورپول بیچاره پستشم این نیست که انچلوتی ازش استفاده میکنه ولی خیلی بهتر از امثال پنیرالحدادی و ساندارا و سرجی روبرتو هست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تتل با 100 ملیون رکورد نقل و انتقالات رئال جاستین بیبر هم از اونور میاد دوئل خالتورا الکلاسیکوی منفورا
نوشته اصلی توسط Milad ببین میتونی به خاطر 500 تومن به گامون بدی از بدهی پیش من حرف نزن خسه با یه نیم فصل درخشش حتی 1 بارم دعوت نشد تیم ملی مونیر الحدادی با 2 بازی اول فصل بارسا شد محبوب دلبوسکه و دعوتش کرد چه عجب ایسکو رو دعوت کرد
من یو پاره شد تا برد
نوشته اصلی توسط mohammad جاستین بیبر هم از اونور میاد دوئل خالتورا الکلاسیکوی منفورا اون هنوز اظهار علاقه نکرده تتل زوج پنالدو
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اون هنوز اظهار علاقه نکرده تتل زوج پنالدو جاستین ببیر یه عشق بارساس چرا کتمان میکنین هورمونی زوج جاستین دوجنسه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 574 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 574 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن