بابازاده
مراسم قرائت «زیارت عاشورا» برای سلامتی «مرتضی پاشایی» برگزار شد و علیرغم زمان محدود و دو ساعته اطلاع رسانی چیزی حدود 800 نفر (200 آقا و بقیه خانم) در مسجد قدس دور هم جمع شدند و برای سلامتی این خواننده دعا کردند.
به خواسته خانواده مرتضی و علی الخصوص پدر و مادرش هیچ عکسی از این مراسم منتشر نمی کنم و به چند نکته مهم درباره اتفاقات امروز بسنده می کنم:
1 – یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء.... این جمله امروز مفاهیم و تعابیر عجیبی را در مسجد قدس با خودش داشت. مفاهیمی عجیب و در عین حال باور نکردنی، تلخ...
2- تیکِ عصبی ای که بعد از دیدن مرتضی روی صورت «یاس» ظاهر شد را تا آخر عمر فراموش نخواهم کرد. آن صحنه عجیب بود و تکان دهنده و تاسف بار.
3 - کسی حواسش به شهرام شکوهی و محمد علیزاده و روزبه نعمت اللهی و پیمان عیسی زاده و برادران کُرد و یاحا کاشانی هست ؟
این چهره ها در همه این روزهای سخت از صبح کله سحر در لابی بیمارستان مشغول هماهنگی کارها و برنامه ها هستند. این را نوشتم تا خیلی ها فرق بین کمک کردن و روحیه دادن را با گرفتن سلفی هایی که از قبل حتی برایشان پوزیشن ها را هم تمرین کرده اند، مشخص شود.
2 – تُف به ذات جد و آباد مملکتی که آخر زیارت عاشورا خواندن اش هم باید با لات بازی و توهین های اراذل و اوباشِ ریش و پشم دار و تهدید برای زودتر تمام کردن برنامه باشد، تُف...
کسی میدونه چه جوری افکت بارون رو عکس میزارن ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها فهمیدم مررسی . من فکر میکردم اکشنی افکتی و ... ایناس
پس باید یه عکس بارون پیدا کنم
در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)