نوشته اصلی توسط pirana چطور از اون طرف به قضیه نگاه کنیم بیچاره ـس از این طرفی خوش به حال؟ تبعیض تا کــــــــــی تا کجـــــــــــا حالا يه پيتزا ميخواي درست كنيااااااااااااا نوشته اصلی توسط pirana ساقدوش دومادت ـه به به چشممون به جمالش روشن شد
نوشته اصلی توسط M.GCH شما مدير گرام و... ؟؟ امیر که بوشهری ـه... من و هادی و ممد
نوشته اصلی توسط A M I R زندگی زندونه وقتی نباشه شادی مایلی کهن در حال گوش دادن آهنگ داریوش تو زندان
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
نوشته اصلی توسط asc سنتور برای تو گیتار برای حسین من تا از جریان سر در نیارم نمیپذیرم
نوشته اصلی توسط pirana هر که دندان دهد نان دهد اگه شانس ماس قسمت دومش عمل نميكنه حالا بيا و درستش كن
نوشته اصلی توسط tandis_m يعني اگه خودم اين همه تلاش كرده بودم الان استاد دانشگاه بودم خیــــــــلی لیلی به لالای پسرت میذاری البته خود دانی من نمیتونم چیزی بگم
نوشته اصلی توسط pirana من تا از جریان سر در نیارم نمیپذیرم نويد اگه قرار باشه بين پيتزا و گيتار يكيو انتخاب كنه شانست كمرنگه
نوشته اصلی توسط tandis_m حالا يه پيتزا ميخواي درست كنيااااااااااااا زنمم یه هوس منو میخواد درست کنه هااااااااا
نوشته اصلی توسط pirana خیــــــــلی لیلی به لالای پسرت میذاری البته خود دانی من نمیتونم چیزی بگم تقصير خودمه ديگه همش دنبال كاراش بودم جالب اينه كه فقط وقتي من هستم اينجوريه ها
نوشته اصلی توسط tandis_m اگه شانس ماس قسمت دومش عمل نميكنه حالا بيا و درستش كن فعلا که قسمت اول ـش عمل نکرده میتونی درست ـش کنی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 486 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 486 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن