نوشته اصلی توسط pirana 2پرس خوراک جوجه بدون استخون 1پرس چلو 1دوغ 1ماست موسیر 11650 همین دیروز غذا بیرون بر طرفای دانشگاه... کیفیت غذاشم خوبه خدایی آدرس دقیق بگو...البته خیلی قیمتش بالاس
نوشته اصلی توسط pirana 2پرس خوراک جوجه بدون استخون 1پرس چلو 1دوغ 1ماست موسیر 11650 همین دیروز غذا بیرون بر طرفای دانشگاه... کیفیت غذاشم خوبه خدایی
نوشته اصلی توسط Herzeleid اعیونی غذا میخورنا2 پرس غذا 11 تومن ...
نوشته اصلی توسط tandis_m حالا اين 3 مدل غذا بلده مامانش كه همونم بلد نبود خاطرات آشپزي كردنمو بنويسم خودش يه كتاب ميشه دختر كو ندارد نشان از مادر
نوشته اصلی توسط Herzeleid دختر كو ندارد نشان از مادر باید از تجربیات پدر جان استفاده کنم ....البته اونم احتمالا از خوشمزگی مادر زن ما استفاده میکرده
نوشته اصلی توسط Herzeleid ميتونين يه گروه خونوادگي تشكيل بدين به شرطي كه براي آلبوم منم مثل محسن سرو دست بشكنين نوشته اصلی توسط HO33E!N ميتونين يه گروه خونوادگي تشكيل بدين منم که بغلش میکنم بتونه خوب گیتار بزنه[/QUOTE] ميزنم بميريا
نت نیست که منقل ذغالیه
نوشته اصلی توسط mohammad هوای اینجا تا آلبوم تموم شه کچل شدم بین ترم برم کرج... خدا کنه برف بزنه... پارو... جان جوانی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N اعیونی غذا میخورنا2 پرس غذا 11 تومن ... همه امكانات واسه ايناست ديگه
اا مینا جون سلام خوبی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 497 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 497 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن