نوشته اصلی توسط HO33E!N سیستم آموزشی همون گهی که بوده هست فقط بَزَکش میکنن...هوشمند سازی و اینترنتی و .... بهتر كه نميشه روز به روز بدتد ميشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid اي بابا خيلي سخته كه اين طوري ما هم تو فاميل داريم هر وقت وقت غذا ميشه همه عذا ميگيرن ديگه عادت كردم ساعت 6 شام من آمادس نوشته اصلی توسط pirana نه... با تَرکه باید فلک ـش کرد اينجورياس ديگه نوشته اصلی توسط mali68 مشغول زندگی دیگه...عین همیشه فدات نوشته اصلی توسط HO33E!N البته ناشکری نکنم عیدا تخم مرغ آب پز میکنم میخورم خیلی نمونده 4-5 ماه مگه كجائي ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! قسمتی از شعر قطعه چنگیز: من چنگیز ، تو مُنیییییییییییرهـ [این هـ آخر خیلی مهمه] من از الان مشتاقم با صدای سینجول بشنومش خخخخ
نوشته اصلی توسط tandis_m ديگه عادت كردم ساعت 6 شام من آمادس اينجورياس ديگه فدات مگه كجائي ؟ سمت خزانه
نوشته اصلی توسط ahmadsp بیچاره خودتی باشه خودمم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! قسمتی از شعر قطعه چنگیز: من چنگیز ، تو مُنیییییییییییرهـ [این هـ آخر خیلی مهمه] مال ابول فکر کردی نمکی
نوشته اصلی توسط HO33E!N
نوشته اصلی توسط tandis_m ديگه عادت كردم ساعت 6 شام من آمادس غذا مونده نميشه اون وخت؟؟
---
نوشته اصلی توسط Herzeleid غذا مونده نميشه اون وخت؟؟ برا همین پدر هر شب اس و مس میده حسین بپوش بریم یه وری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 305 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 305 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن